Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 125)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 125)
Napadl jsem bankovní platby, protože se na výpisu objevily nákupy, a poslal jsem důkaz, že mě bombardují zprávami s tipy na rychlé zbohatnutí. Vyhrál jsem.
Prohrál jsem spor na Revolutu s obchodníkem, který mi poslal falešné důkazy a konverzaci se mnou z neexistující e-mailové adresy. Revolut důkazy přijal a já prohrál.
Dveře jsou nyní trvale zavřené. Revolut znovu neotevírá uzavřené případy. Sítě obecně akceptují argument Revolutu, že důkazy poskytnuté obchodníkem jsou dostatečné.
VISA a Mastercard, systém, kde je legální podvádět 🙂 Přátelský podvod.
Obě sítě už dávno nevlastní svou vlastní síť; síť ovládli zločinci stojící za všemi poskytovateli platebních služeb.
Vrátil vám obchodník peníze přímo? Pokud ano, jak dlouho to trvalo?
Poslal jsem e-mail na vámi uvedenou e-mailovou adresu, ale neodpověděli.
Děkuju
Automaticky přeloženo:
Praky
Platina
před 5 měsíci
Může mi někdo pomoct s těmito obchodníky?
-Cobea
-Cybgeu
-Tg*Digitální server
-Framos (Glasgow)
-Reint
Zkoušel(a) jsem kontaktovat poskytovatele platebních služeb, kteří transakce zpracovali (Justipay, Qostiq a Paymentiq), ale nereagují nebo odmítají vrátit peníze.