Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 054)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 054)
Pocházeli tito obchodníci z Afriky, pokud ano, z kterých?
Automaticky přeloženo:
sd80
Aellis
Zlato
Aellis
před 9 měsíci
Ano, řekněte jim, že to je součástí problému, že tato kasina zřizují peněženky a aliasové e-maily a budete je potřebovat, aby zkontrolovali všechny transakce, které provedli konkrétně na vašich kartách.
Automaticky přeloženo:
sd80
Player0007
Zlato
Player0007
před 9 měsíci
Máš adresu... lol. Bydlím v Kanadě!
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
Heather123
před 9 měsíci
Našli jste sworld733?
Did you find sworld733?
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Myslím, že ano, protože mi vrátili peníze v plné výši, ale ani nevím, kdo to byl. Jen jsem poslal spoustu e-mailů těm, o kterých jsem si myslel, že jsou propojené. Můžu ti je poslat, když mi napíšeš. [email protected]
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
kristaasle038
před 9 měsíci
Má někdo informace o nich, jako jsou Daword, VisionPay, Nexus Ticaret, Cnsltitans? Díky.
Do anyone have info about them Daword, VisionPay, Nexus Ticaret, Cnsltitans? Thanks
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Consoletitans.com
Vrátí mi peníze v plné výši, stačí zadat všechny podrobnosti o transakci. Neodpovídají, jen vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Lottie48
Zlato
Lottie48
před 9 měsíci
Ahoj, našel jsi nějaké kontaktní informace na ASOETA a GITLID, jsou to moje poslední dvě?
Dostal ses někam? Taky jsem říkal, že to zvednu, jsou to místní, a oni brzy zareagovali. Máš k tomu nějaké informace? Escex.
Automaticky přeloženo:
mulattis
svdk9gvg68
Platina
svdk9gvg68
před 9 měsíci
Čekal jsem už 3 týdny na žádnou odpověď… ale co jsi jim vlastně napsal?
Automaticky přeloženo:
wafflefrog
Stříbro
před 9 měsíci
Má někdo nějaké informace o tomto (myslím, že je to jeden obchodník):
VOX_DATA Londýn
VOX_RD Londýn
VXRD_01 Londýn
VXRADR Londýn
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Cocohibs1
Platina
Cocohibs1
před 9 měsíci
Páni, jsi hvězda, všude jsem je hledal/a. Nic jsem nenašel/a. Děkuji!
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
mulattis
před 9 měsíci
Čekal jsem už 3 týdny na žádnou odpověď… ale co jsi jim vlastně napsal?
I have waited for 3 weeks no replay from them… but i mean what did you write to them?
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Ahoj
Jen jsem řekl, že mám na svém bankovním účtu transakci od nich, kterou musím reklamovat, protože jsem od nich neobdržel žádné zboží ani služby a moje banka mi poskytla své údaje, abychom se pokusili věc vyřešit smírně, než budu moci požádat o storno.
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
DynamoHarry
Diamant
DynamoHarry
před 9 měsíci
Měl jsem na ně dva bankovní převody a provedl jsem chargeback.
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Cocohibs1
Diamant
Cocohibs1
před 9 měsíci
Dostal jsi od nich sám/sama peníze zpět??
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
Pyne1688
před 9 měsíci
Dostal jsi od nich sám/sama peníze zpět??
Have you recieved a refund from them yourself??
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Ano, plná náhrada
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Cocohibs1
Diamant
Cocohibs1
před 9 měsíci
Jak dlouho po kontaktování vám ho bylo doručeno?? A jak dlouho to trvá, než vám byly peníze vráceny?
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
Pyne1688
před 9 měsíci
Jak dlouho po kontaktování vám ho bylo doručeno?? A jak dlouho to trvá, než vám byly peníze vráceny?
How long after you contacted them did you get one?? Also how long ago did you get a refund?
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Ve stejný den je podali, ale já jsem stále čekal na další dva a oni je zpracovali asi o týden později. To bylo asi před dvěma týdny. Napište jim na webové stránky a pošlete jim e-mail.
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Diamant
před 9 měsíci
Píšu e-maily už několik dní, ale zatím jsem nedostal žádnou odpověď.