Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 054)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 054)
Ano, řekněte jim, že to je součástí problému, že tato kasina zřizují peněženky a aliasové e-maily a budete je potřebovat, aby zkontrolovali všechny transakce, které provedli konkrétně na vašich kartách.
Myslím, že ano, protože mi vrátili peníze v plné výši, ale ani nevím, kdo to byl. Jen jsem poslal spoustu e-mailů těm, o kterých jsem si myslel, že jsou propojené. Můžu ti je poslat, když mi napíšeš. [email protected]
Čekal jsem už 3 týdny na žádnou odpověď… ale co jsi jim vlastně napsal?
I have waited for 3 weeks no replay from them… but i mean what did you write to them?
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Ahoj
Jen jsem řekl, že mám na svém bankovním účtu transakci od nich, kterou musím reklamovat, protože jsem od nich neobdržel žádné zboží ani služby a moje banka mi poskytla své údaje, abychom se pokusili věc vyřešit smírně, než budu moci požádat o storno.
Jak dlouho po kontaktování vám ho bylo doručeno?? A jak dlouho to trvá, než vám byly peníze vráceny?
How long after you contacted them did you get one?? Also how long ago did you get a refund?
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Ve stejný den je podali, ale já jsem stále čekal na další dva a oni je zpracovali asi o týden později. To bylo asi před dvěma týdny. Napište jim na webové stránky a pošlete jim e-mail.