Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 011)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 011)
Slyšel jsem, že někteří dostali peníze zpět, napíšu jim e-mail.
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
před 10 měsíci
Má někdo nějaké informace o
Tecse nebo Tecsesigm Londýn
Mrktbk Londýn
Literární Liverpool
Superbuy internetové obchody Abuja Nigérie
Automaticky přeloženo:
Robster5
Kelly1234
Platina
Kelly1234
před 10 měsíci
jeden z mých
Platby jim byly provedeny britskou kreditní kartou, takže doufám, že se na mě stejně vztahuje paragraf 75. Napsal jsem mu e-mail, pokud neodpoví, nahlásím ho kyperským úřadům.
Automaticky přeloženo:
Robster5
Kelly1234
Platina
Kelly1234
před 10 měsíci
Jaké máte kontakty na Destream?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
aditzuca7
Diamant
aditzuca7
před 10 měsíci
Ahoj, chci tě bombardovat, mám Bitsent, Goriwiri, Coinshop, vklad od Crypto, Foamlime. Jak bych měl prosím napsat tento e-mail? Jaké autorizační údaje mám?
Používal někdo Legion Bet? Odmítli uzavřít účty a jejich platební procesy se objevují, protože Apple Pay...
VIZ Media
viz1271.com
A pak na bankovním výpisu, který ukazuje
ASOETA a gitlid
Pokud někdo ví, jak mohu kontaktovat tyto bankovní oddělení přímo, nebo pokud někdo od těchto společností dostal nějaké vrácené peníze, dejte mi vědět, byl bych vděčný.
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Chloe99
Diamant
Chloe99
před 10 měsíci
Také se objevují jako Teqcor… Snažím se získat informace o tomto vhodném věku… nikdy neodpovídají na e-maily.
Automaticky přeloženo:
potatotom
Stříbro
před 10 měsíci
Ahoj všichni,
Podařilo se mi získat přístup k Mastercards Merchant API, takže můžu vyhledávat data obchodníků.
Pokud by někdo nějaké potřeboval, podívám se na ně.
Potřebuji co nejvíce informací, které máte vy. Pokud máte jen název obchodníka, je to v pořádku, ale vyhledání bude provedeno pouze v případě, že název obsahuje alespoň 10 znaků.
Automaticky přeloženo:
Robster5
potatotom
Platina
potatotom
před 10 měsíci
Máte něco k Essex Manchester GBR? Moc si toho vážím.
Automaticky přeloženo:
SimonP
potatotom
Stříbro
potatotom
před 10 měsíci
Nějaké informace o těchto, kámoši:
Cybgahabeu
Doplnění platby
Horizontální země
Místo SSL
Herní vesmír
Řešení Cloud Bloom
Arctic Innovations Ltd.
Zbytek má méně než 10 znaků
Můžete také vyhledat nějaká další data, např. pokud jste měli ARN?
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
potatotom
Diamant
potatotom
před 10 měsíci
Ahoj,
Moc byste mi pomohli, kdybyste mi pomohli s poskytovatelem platebních služeb, kterého jsem připojil…
Moje celková částka nebyla zdaleka tak vysoká jako ta vaše. Váš případ je opravdu složitý a zahrnuje spoustu peněz. Není divu, že to trvá dlouho. Ani jsem nedostal odpověď od ČNB, ale peníze mi vrátili.
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
Robster5
Stříbro
Robster5
před 10 měsíci
Pokud je to stejné jako Tregain, můžete se prosím podělit o e-mailovou adresu, kterou používáte?
Automaticky přeloženo:
Robster5
swolecanuck
Platina
swolecanuck
před 10 měsíci
Můžu vám poskytnout informace, které mám, je to opravdu matoucí, protože se tím už nějakou dobu zabývám.
takže si myslím, že trvers/tregain je https://gainkit.com/
registrovaná na adrese 128 City Road v Londýně. Také jsem zkontroloval, že i společnost Destream (deserLTD) byla registrována na stejné adrese 128 City Road v obchodním domě, ale v roce 2022 zanikla.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
Robster5
Stříbro
Robster5
před 10 měsíci
Ah, dobře. Pak už jsem jim psal emaily mnohokrát, ale bezvýsledně. Díky.
Automaticky přeloženo:
Player0007
potatotom
Diamant
potatotom
před 10 měsíci
DOBITÍ PENĚŽENKY MPOU
WBMETRIQUE
OBSAHPUL
GYBGAHABEU
Automaticky přeloženo:
potatotom
swolecanuck
Stříbro
swolecanuck
před 10 měsíci
Bohužel nic pro žádný z nich, jsou to platby kartou Mastercard nebo Visa?