Ahoj, jsem dlouholetým návštěvníkem tohoto fóra a mám podobné problémy jako mnoho jiných - děkuji všem za dosavadní pomoc.
Právě jsem obdržel tuto odpověď od jednoho z obchodníků. Mohl byste mi poradit, co s tím mám dělat dál, když jsem ve svých e-mailech jasně uvedl, že jsem to autorizoval a že to vedlo na nelegální webové stránky s hazardními hrami?
Je zřejmé, že budu mít větší štěstí, když to uvedu jako spor - zboží nebylo doručeno - než jako podvod, protože nebylo „použito bez mého souhlasu".
Děkuji!
„Po kontrole poskytnutých informací se nám nepodařilo najít účet spojený s vámi uvedenou e-mailovou adresou. I když účtenky skutečně souvisejí s našimi službami, mohou naznačovat, že vaše platební karta byla použita bez vašeho svolení."
V takovém případě důrazně doporučujeme kontaktovat vaši vydávající banku a zahájit proces vrácení platby. Ujišťujeme vás, že plně dodržujeme pokyny stanovené společnostmi Visa a MasterCard a v takových případech finanční prostředky neblokujeme.
Hi there, long time viewer of this forum and experiencing similar issues to many - thanks to everyone for their help so far.
I've just received this response from one of the merchants. Could you advise what to do next with this seeing as i was clear in my emails that i had authorised it and it had gone to illegal gambling websites?
Obviously i will have more luck raising as a dispute - goods not received than fraud as it wasn't 'used without my authorisation'.
Thankyou!
'After reviewing the information provided, we were unable to locate an account associated with the email address you shared. While the receipts are indeed related to our services, it may indicate that your payment card was used without your authorization.
Should that be the case, we strongly advise contacting your issuing bank to initiate a chargeback procedure. Please rest assured that we comply fully with the guidelines established by Visa and MasterCard, and do not hold the funds in such instances.'
Automaticky přeloženo: