Monzo. Naloženo důkazy pro každou transakci. Důkazy z e-mailů, protokol chatu, spojený pohled na vklady provedené na stránkách kasina (samozřejmě nezmíněné ani kompletní screenshot, protože se to dělo cestou nedostatku zboží).
Byli otravní a poté, co jsem prošel a zpochybnil spoustu transakcí, je všechny zamítli, protože potřebovali další informace, které dříve nezmínili (chtěli účtenky, potvrzení objednávek a informace o produktech). Podařilo se mi to vyřešit velmi rychle, ale z pohledu na toto fórum si myslím, že DSSERVLTD je jedním z obchodníků, se kterými mají lidé štěstí.
Dnes jsem dostal od FOS zprávu, že si nemyslí, že Revolut udělal něco špatně, i když mi povolili převést 20 tisíc dolarů za jeden večer na Falcora Finance, přestože jsem žádal o pomoc a několikrát mi to zamítli kvůli mé závislosti na hazardních hrách a Revolut mi také lhal o pokusech o navrácení mých prostředků. Ani symbolická kompenzace, vůbec nic. Můj „vyšetřovatel" z FOS dříve pracoval pro banku, ale jak jsem zjistil z Googlu, všichni jsou na stejné straně. 👍
Momentálně svádím s Monzem totální bitvu o zpochybnění některých transakcí s Terrversem.
Už se mi 3 nebo 4krát vrátili s žádostmi o jiné důkazy, e-maily na jiné adresy, stěžovali si, že některé mé screenshoty byly oříznuté?! Naprosto neuvěřitelné, jak daleko se snažili tomu zabránit. Pokaždé, když požádali o jiné důkazy, zrušili původní námitky a požádali mě o předložení nových, což je na Monzu časově náročný úkol, který každý ví. Nedovolí mi přidat více transakcí, abych musel každou z 22 transakcí několikrát zvlášť zpochybňovat. Bolestivé.
Pořád ale pokračuji a zatím jsem jim dal vše, o co požádali. Pokud se nakonec rozhodnou proti podání žádosti o storno platbu, mám pocit, že mám pro ombudsmana slušný argument, vzhledem k tomu, jak naprosto neochotně mi pomohli.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.