Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 769)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 769)
Nikdy pro důchodce s postižením. Jen pro lidi s nízkým příjmem, jako jste vy.
Automaticky přeloženo:
captainwaffle85
Bronz
orangeworld
před rokem
Nikdy pro důchodce s postižením. Jen pro lidi s nízkým příjmem, jako jste vy.
Never to pensioners with disabilities. Just to low lifers like yourself
Automaticky přeloženo:
před rokem
Ok, omlouvám se, že jsem naštvala tvého přítele 🌈😝
Automaticky přeloženo:
orangeworld
captainwaffle85
Stříbro
captainwaffle85
před rokem
Proč se chováš jako homofob?
Automaticky přeloženo:
Anonymized915
Johngesche
Stříbro
Johngesche
před rokem
Doufám, že ses to vyřešilo.
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Zlato
před rokem
Má někdo informace o epicsn watford nebo CNPC varšava?
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Lisamac
Diamant
Lisamac
před rokem
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
daradda
Diamant
daradda
před rokem
Trndbm - tohle mi banka sdělila, že to bude odkaz na společnost, pro kterou jsme formulář vyplnili. Chase se v minulosti mýlil v kontaktních údajích, tak jsem napsal e-mail, ale nejsem si jistý.
Automaticky přeloženo:
daradda
Anonymized881
Platina
Anonymized881
před rokem
Zajímavé, kromě formuláře, pokud vidíte kontakty z dané stránky, existuje několik e-mailů, banka vám kromě toho řekne, že můžete vznést žalobu? Upřímně jsem si byl téměř jistý, že ta stránka s tím nemá moc společného... i když moje banka klasifikovala transakce jako „péči o tělo".
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
daradda
Diamant
daradda
před rokem
Vím, už jsem to s nimi měl. Objevila se jedna společnost v Lucembursku a banka tvrdila, že je to francouzská šoférská firma, která s ní nemá nic společného, takže nevím, jestli Chase to vygooglila nebo to má vůbec v evidenci.
Napsal jsem jim e-mail, že než se skutečně zaregistrují, je to stále ve fázi 7-10 pracovních dnů, tak uvidíme.