Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 754)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 754)
Za všechny transakce z tohoto roku jsem hrál pouze v jednom kasinu.
ale myslím, že jim to řekl ten, koho kontaktoval Revolut, nebo někdo z těch, kterým jsem psal e-mailem
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
hahaha, jo, právě jsem to viděl. Přihlásím se a řeknu:
„Pokud obchodní podmínky říkají, že musíte být tvůrcem obsahu, proč dovolujete kasinům, která nejsou na Gamstopu, provádět transakce prostřednictvím vás?"
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
justiceForUs
Diamant
justiceForUs
před rokem
hmmm, doufejme, že vám po přečtení vašeho e-mailu vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Someone.Else
Zlato
Someone.Else
před rokem
Mám odpovědět kasinu?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Someone.Else
Diamant
Someone.Else
před rokem
Ano, měl bys to přeformulovat. Nakonec jsem sotva dokázal cokoli napsat, teď když se zabývají tím, proč mám dva profily na Trustpilotu, musí mu to hodně škodit!
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
justiceForUs
Diamant
justiceForUs
před rokem
Nechal bych si ten e-mail, co jsi poslal na Swipez, vyzvednout a uviděl bych, co napíšou.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Jak jsi vycházel s bankou, Paule?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Ahoj Jime, podali stížnost, ale zatím jsem nic neslyšel.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Doufám, že se vám to podaří. Právě měním kód veškerého zboží, které jsem neobdržel na Visa, na zboží s vrácením peněz podle § 12 odst. 1. Je jich tam 18, takže si myslím, že je zboží příliš pochybné, i když je stále správné. U Visa můžete změnit kód a stále to bude v pořádku, hádám, že moje zboží bude reklamováno.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Ok, uvidím, jak to zítra odcestuje na 10 dní do Španělska, to zboží nedorazilo, zdá se, že s tím bojují falešnými fakturami.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Pavle, jaký jsi s nimi měl problém?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Když jsem podal žádost o storno plateb, dostal jsem zprávu o automatickém odmítnutí, tak jsem odeslal stížnosti e-mailem.
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
už je pozdě, už je odesláno
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Aha, to je ale hezké - obvykle, když jim to pošlou, stačí jim zavolat a oni vám to jen požádají o potvrzení e-mailem a oni to zprovozní. Moje Terrversy mi zprovoznili teprve teď, po měsíci boje! Teď musím čekat 45 dní od minulého úterý, než dostanu peníze, protože jsem si účet vyměnil.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Jo a je tu celá ta otázka ohledně podvodu z naší strany, omylem, ale stejně někdo v call centru uvidí 18 storna plateb a pak jde prošetřit tohohle chlápka haha.
Ten, se kterým jsem dnes mluvil, byl naprosto opatrný, a proto teď posílám hromady karet VISA 12,7 a 13,5 a dělám nové karty s nimi. Dobré je, že pravidla VISA říkají, že spousta věcí začíná jako nedoručené zboží, ale lze je snadno změnit, pokud dorazí důkaz. Pro mě jde jen o to, aby se je snažili přimět, aby to udělali, protože obchodníci nemohou zpochybňovat karty 12,7 nebo 13,5.
Užij si Španělsko, kámo
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Ok, prostě jsem to tak udělal, neobtěžoval jsem se volat, minule, když jsem to dělal, dávali mi šanci, chvíli to trvá, ale nevadí mi to, hlavně abych to pochopil a porazil tu podvodnou spodinu kasina!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Ano, když jsem volal naposledy, měl jsem nějaký problém, takže jsem to jen poslal e-mailem, nemá smysl se to snažit vysvětlovat nějakému tlustému studentovi nebo nováčkovi, který umí jen základy, a snažit se argumentovat! Udělám to, kámo, je to dobrá šance vybít baterky 👌
Automaticky přeloženo:
Dt100
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Ano, když jsem volal naposledy, měl jsem nějaký problém, takže jsem to jen poslal e-mailem, nemá smysl se to snažit vysvětlovat nějakému tlustému studentovi nebo nováčkovi, který umí jen základy, a snažit se argumentovat! Udělám to, kámo, je to dobrá šance vybít baterky 👌
Yes I got some tosser the last time I called so just did the email route no point trying to explain it all to some thick student or rookie who can only do basics and trying to argue the case ! will do mate it is a good chance to reset the batteries👌
Automaticky přeloženo:
před rokem
Paule, udělal jsi to s tou bankou, o které jsme mluvili v minulosti? Nikdy jsem je nepožádal o opětovné navýšení úvěru. Podruhé jsem se cítil trapně, ale pořád je tu dobrá čtyřmístná částka transakcí, kterou bych rád vymáhal. Děláš to teď potřetí se stejnou bankou?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Dt100
Diamant
Dt100
před rokem
Ano, kámo, zatím jsem nic nevznesl, i když jsem vznesl jen stížnost.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Dt100
Diamant
Dt100
před rokem
Jsem ve druhém kole, kámo, 18 transakcí, Barclaycard 10 Chase. Udělej to, koule na to, co si kdo myslí, pokud nelžeš, což nikdo z nás nedělá, a obě cesty, kterými půjdeš, by měly být v pořádku.