Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 740)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 740)
Jo, nereagují, poslal jsem screenshoty transakcí a poslední 4 číslice karty, čekal den, než se vymažou čekající transakce, a pak mi jich den nato vymazali 10.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Díky - ano, v podstatě se bavím o tom, že je to hra s názvem Dota 2, ale existují i jiné a mince se dají použít na pár her a že na Steam účet ani e-mail nic nedorazilo. Online je spousta informací o podvodných webech s hrami atd. Udělal jsem si fiktivní test na jiném renomovaném webu, kde propojíte Steam a ten vám nabídne spoustu možností vkladu, jako jsou kryptoměny, bankovní převod, karty atd., takže to použiji k tomu, abych ukázal, jak vypadá dobrý web, a řeknu, že tento gainkit nemá mé přihlašovací údaje, ale povolil mi vklad, ale neobdržel žádné mince/kódy ani herní předměty. Mám Steam účet, takže se o něj s nimi jen podělím, pokud by ho chtěli, v nejhorším případě mi můžou poslat předměty, které jsou oceněny na všechny mé vklady, a já se je pokusím prodat lol.
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Aha, právě jsem poslal e-mail se seznamem transakcí. Jiný obchodník zaplatil bez snímku obrazovky, takže jsem předpokládal, že to je vše, co jsem potřeboval poslat.
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Super, možná bych to pak měl začít dělat se všemi.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Someone.Else
Diamant
Someone.Else
před rokem
Ano, jen si dejte pozor na ty, kteří začnou požadovat bankovní výpisy, doklady totožnosti atd., protože by mohli začít vytvářet podvodné faktury s informacemi.
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
Ano, ujistím se, že poskytnu pouze informace, které už mají.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Someone.Else
Diamant
Someone.Else
před rokem
Přímé vrácení peněz mi bylo zajištěno pouze u E0000480, creative digital solutions po vrácení peněz bankovním převodem. Jokabet mi vrátil peníze přímo a finnart mi vrátil peníze asi po 30 dnech od podání žádosti o vrácení peněz, všechny ostatní platby proběhly přes banku. Zatím bez vrácení peněz, ale myslím, že tentokrát chtějí oni nebo banka bojovat, a já jsem připravený, ale tento systém jsem zneužil tím, že jsem se k němu vrátil, takže to chápu.
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Anonymized881
Diamant
Anonymized881
před rokem
To je kvalita, držte palce, ať se mi podaří dosáhnout podobného výsledku.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Diamant
před rokem
Pokud by měl někdo zájem, můžeš propojit hry s digitálními verzemi, takže cokoli s CS je pro Counter-Strike, tedy CS-GO nebo Counter-Strike 2. Prodává se to na spoustě míst, která by pak měla odkazovat na to, co můžeš říct bance, např. CS SKINS prodává věci k těmto hrám, pak můžeš zjistit, na které stránky by se dalo propojit, a banky to zpracují.
Automaticky přeloženo:
Anonymized881
Someone.Else
Diamant
Someone.Else
před rokem
Jak už říkali ostatní, čím více informací, tím lépe, u Finnarta a Artsrida jsem měl zmínky o podvodných akcích, stížnosti na GDPR a e-maily odeslané policejní policii v Irsku, které se zdály být klíčové.
Automaticky přeloženo:
M.414
Anonymized881
Zlato
Anonymized881
před rokem
Můžu se zeptat, co jsi řekl přímo Jokabetovi? A byla to velká částka?
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Diamant
před rokem
GBLRISE je jediná, kterou jsem dostal zpět. Neposkytl jsem jim žádné podrobnosti, jen datum transakce, částku a způsob platby.