Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 739)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 739)
@Paul - dříve na mém starém účtu jsme probírali načasování atd. Co si myslíte, že když neslyšíte odpověď obchodníka do 2 týdnů, obvykle tyto věci vyhrajete?
Určitě to stojí za vyzkoušení. Vrátila vám peníze banka nebo obchodník? Co po vás banka požaduje? Za pár dní to s bankou proberu, chtěl jsem si to nejdřív trochu víc prozkoumat.
Začínám chodit hromadné zprávy s dotazy, jaké hry atd. pro Terraverse přes Barclays, dovedu si představit, že ta nadměrná částka, kterou jsem zaplatil, něco označila.
Souhlasím haha - Dostal jsem sérii zpráv od Barclays s dotazem, jaké hry jsem se snažil koupit. Buď je vyhraju, nebo se prohrabu... Pokud projdou, napíšu nějakou šablonu pro cokoli, co souvisí s digitálními technologiemi.