Ahoj kámo, už jsem požádal Falcora Finance i Nucleus365 o DSAR a obě strany mi odpověděly, že o mně nemají žádné informace. To je v rozporu s tím, co moje banka původně tvrdila o tom, že peníze jdou na účet na mé jméno, takže by to znamenalo, že mám písemný důkaz, že mi jedna ze dvou stran lhala.
Pokud se ukáže, že lžou Falcora/Nucleus (což je více než pravděpodobné), pak to jistě dokáže, že mě úmyslně uvádějí v omyl. A pokud lže banka (což je nepravděpodobné), pak by se na to stejně museli znovu podívat, protože chybu udělali.
Jediné informace, které mi moje banka mohla poskytnout, byly, že peníze, které jsem poslal, šly na účet vedený na mé jméno, takže nesplňovaly kritéria pro proplacení podvodných plateb v rámci služby APP push. Samozřejmě na základě toho, co jsem právě vysvětlil, se nyní ukázalo, že to není pravda, a dokazuje to, že jsem byl buď uveden v omyl, že mi byly ukradeny údaje, nebo že peníze byly odeslány na účet, který není vedený na mé jméno. Všechny tyto tři možné výsledky by nyní jistě spadaly pod kritéria podvodných plateb v rámci služby APP push, ne?
Sestavil jsem dokument, který jsem nyní poslal bance Santander a který obsahuje všechny mé důkazy. Máte pro své tvrzení nějaké důkazy?
Automaticky přeloženo: