Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 668)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 668)
Ujistěte se, že jste si řádně přečetli smluvní podmínky a našli případné mezery!
Automaticky přeloženo:
bwastook
Kelly1234
Zlato
Kelly1234
před rokem
a stačí požadovat vrácení peněz, a to podle jejich vlastních podmínek.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
bwastook
Diamant
bwastook
před rokem
Ne, nikdy neodpověděli, upřímně jsem na ně také tolik kopal, několikrát jsem jim poslal e-mail, spolu s joakimem (spoluzakladatel), někteří z jejich tvůrců obsahu atd. také poslali e-maily intergiru, protože jim poskytují karty Visa, dostal jsem odpověď, upřímně nevím, jestli s nimi vůbec něco udělají!
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
bwastook
Diamant
bwastook
před rokem
Právě jsem si přečetl jejich smluvní podmínky a našel jsem pár věcí, které nebyly splněny, protože jsem nic přímo nekoupil přes jejich stránky, poté mi vrátili peníze
Automaticky přeloženo:
bwastook
Kelly1234
Zlato
Kelly1234
před rokem
Promiň, Kelly, nechci být otravná, ale řekl jsi, že jsi mi odpověděl na otázku, ale nevidím odpověď.
dostali jste někdy náhradu od fondu Fundof a pokud ano, jak? Měl jsem jich několik a nedostal jsem žádnou odpověď na e-mail.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Anonymized954
Platina
Anonymized954
před rokem
Už jste o nich našli nějaké informace?
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
bwastook
Diamant
bwastook
před rokem
To je v pořádku, myslím, že to čekalo na schválení, nikdy se mi s nimi nevrátily peníze, jsou také jedny z mých největších
Automaticky přeloženo:
bwastook
Kelly1234
Zlato
Kelly1234
před rokem
Čeká na schválení od koho? Opravdu vám odpověděli na e-maily
Jak jste pravděpodobně uhodli, měl jsem recidivu, začalo to tím, že jsem šel do bookmakerů hrát automaty, které jsou mimochodem zmanipulované k čertu! Ladbrokes Nakonec jsem prohrál 1 500 GBP, tak jsem se v noci vrátil domů a v zoufalství jsem použil riskantní online stránku a prohrál 7 000 GBP, pak prohrál dalších 1 500 GBP na sázkových automatech během 3 dnů šílenství, takže jsem dole 10 000 GBP Přestal jsem teď 4 dny, protože jsem si uvědomil, že neexistuje způsob, jak vyhrát na webu nebo sázkových kancelářích, všechno skončí stejně jako bookmakery. po 6 měsících tvrdé práce a čistoty je to jako opakovaná smyčka, snažím se získat zpět 7 000 liber, ale bude to těžké a já bych to vzal a zkusil jít dál a znovu postavit
Upraveno
Automaticky přeloženo:
melrao007
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Není to snadné, kamaráde, je to jedna z nejhorších závislostí. Neexistuje žádný významný způsob, jak zastavit. Alkoholici omdlí, narkomani omdlí, závislí na hazardních hrách, dokud nám nedojdou peníze, můžeme pokračovat.
Automaticky přeloženo:
plana88
bwastook
Stříbro
bwastook
před rokem
Také jsem od nich nikdy nedostal odpověď. Zvýšená zpětná zúčtování u mé banky jako nepřijaté služby, jejich banka mi ihned posílá peníze na účet. Měl jsem 19 transakcí s fundof (nebo ZPDG, to samé).