před 8 měsíci
Neměl jsem žádné e-maily ani účtenky!
znepokojující.
I’ve had no emails or receipts!
worrying.
OdpovědětCitovat0
Ahoj všichni,
Pevně jsem seděl na tom, aby všech mých 200+ transakcí bylo vypořádáno se 4 různými bankami (HSBC, M AND S BANK, LLOYDS A ZABLE), to jsou všechno kreditní karty, u kterých jsem dokázal hrát jako všichni ostatní. Jediná banka, u které jsem nemohl získat náhradu, byla od Starlinga, ale nyní jsem byl úspěšný s více než 5 tisíci z jednoho konkrétního kasina, které nebudu jmenovat. Nakonec se chci podělit o svůj úspěšný příběh a podělit se s vámi o to, co jsem pro mě osobně považoval za vítězný vzorec (bude to fungovat pouze s britskými hráči), budete muset kontaktovat britskou komisi pro hazardní hry (poslal jsem e-mail a zavolal) s názvem kasina. Pošlou vám e-mail, že nejsou držiteli britské licence a že je pro ně nezákonné obchodovat s kýmkoli z Velké Británie. Tento e-mail je extrémně silný při odesílání bankám, protože ukazuje, že jsou provozovány nelegálně. I když vám nemohu zaručit, že vám to bude fungovat, stojí to za pokus a nemáte co ztratit. Řeknu, že to pro mě fungovalo u výše uvedených bank a vrátilo mi 100 % peněz. Znovu prosím pochopte, že to pro vás nemusí fungovat, ale byl to dostatečně silný důkaz, abych jim to ukázal. Přeji vám vše nejlepší a doufám, že vám tyto informace pomohou. 
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.