Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 654)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 654)
Mastercard USA a EU jsou nyní v samostatném kontaktu ohledně jedné konkrétní webové stránky – mnohokrát jsem je zde zmiňoval. Zdá se, že to berete velmi vážně, takže doufám, že toto bude velmi brzy omezeno (není to Santeda!). Je to poprvé, co mám pocit, že to Mastercard skutečně bere vážně a nedává jen reakce akcií.
Existují 2 obchodníci, se kterými jsem se přihlásil do Monzo několikrát, a stále odmítají můj spor s tím, že potřebuje více informací, i když jsem dal vše, co jsem mohl. Jeden z těchto sporů s obchodníky však zůstal otevřený a vyhrál jsem, protože obchodník ani neodpověděl, tak jak je mohou stále odmítat. Nějaké nápady?
Jak je to stále otázka? Nákup kryptoměn a bankovní převody byly doslova stovkykrát nazývány nevratnými – všemi, včetně vás. Nedochází k chybnému kódování.
Tato osoba ukazuje název transakce, nikoli částku, takže být sarkastický ohledně částek není ve skutečnosti tak legrační. Bylo mnoho lidí, kterým se podařilo získat velké částky zpět, ale ve skutečnosti vám nepotřebují nic dokazovat.
Jak to, že víte, že včera bylo dokončeno tolik profilu, jeden příspěvek tento! pracuji pro lidi v kasinu Obv bych sledoval, co zde zveřejňujete, dává jim to hlavu nahoru