Z mé banky jsem právě dostal zprávu, že VISA se postavila na stranu zpracování PYD kvůli mému sporu o zpětné zúčtování. A to navzdory a) transakční historii PYD, kterou poslali mé bance doslova bez přičtení £ k transakcím, které jsem s nimi měl, b) PYD nedodržující své vlastní T&C, ale více do očí bijící;
c) PYD používající správný kód MCC pro hazardní hry ve Spojeném království, ale nemající licenci k provozování ve Spojeném království, o čemž jsem informoval VISA dopisem od UKGC
Oznámení o rozhodnutí, které jsem dostal, bylo stejně neomalené jako - VISA rozhodly ve prospěch obchodníka. To je vše. Žádné uvažování, nic. TO JE TO!
Moje banka, která se postavila na mou stranu ve zvýšení zpětného zúčtování a souhlasila s mými důkazy, teď v podstatě řekla kruté sračky.
Co tady mám? Omudsman a potenciálně právní zástupce? Aby PYD ve Spojeném království použil správný kód MCC, musel projít nějakým zátěžovým testem od společnosti VISA, aby to umožnil?
A proč by nyní VISA stále stála na straně obchodníka, když tato platba byla nezákonná a proti vlastním T&CS společnosti VISa?
Automaticky přeloženo: