před rokem

Přál bych si, abych to teď udělal. Poctivost není vždy tou nejlepší politikou, ale jsem trochu paranoidní z toho, že se dopustím podvodu.
OdpovědětCitovat0
Rozhodně ne. Jen jsem o tom všem vedl velmi vášnivý rozhovor s motorovým servisem Wilbury a nemohl mi poskytnout číslo své společnosti…. Když jsem se ho zeptal, proč existuje „WBMSC Ltd" a také další společnost pod „Wilbury bodyshop Mot services", nedokázal mi říct, proč jsou v sídlech společností registrovány dvě různé společnosti... Byl jsem velmi zmatený, lol nevěděl, co říct. Pak jsem pokračoval zmínkou, že „ORPHANOU ANDONAKIS" je ředitelem „WBMSC" a on mi řekl, že se mýlím a že je Jsut účetní lol, ale na GOV.UK je označen jako ředitel. Rozhodně jsem na ně, jen říkal Urm Urm a snažil se vymyslet odpověď na místě. Podle mě za tím určitě jsou. Ten chlap, se kterým jsem mluvil po telefonu, byl Paul Robert Robinson. Kdo je označen jako ředitel „WILBURY motor bodyshop", buď nemá ponětí, co se děje, a člověk, kterého si najal pro své účty, dělá riskantní sračky, nebo je do toho zapojen…
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.