Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 379)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 379)
Přidal jsem svůj e-mail, dejte mi vědět, až ho budete mít, a já ho smažu
Automaticky přeloženo:
Dingdong5
Applesandpears93
Stříbro
Applesandpears93
před rokem
Všechny platby říkají vrácení peněz. Dnes jsem volal do banky a řekli, že odpovídá obchodník.
Automaticky přeloženo:
Dingdong5
Dingdong5
Stříbro
Dingdong5
před rokem
Řekli také, že zrušili všechna moje zpětná zúčtování, takže si myslím, že došlo k vrácení peněz, protože uvedli, že v rámci procesu zpětného zúčtování kontaktovali banku obchodníka a řekli, že se to zobrazuje jako převod, nikoli přímý platba (kterou jsem neprováděl převody, platil jsem svou kartou) všechny stejné stránky, váš celý seznam, velobet goldenbet donbet atd. atd. Někdo v bance řekl, že bych to měl označit jako podvod, což udělám zítra. Nechtějí vědět, že jsou chybné mcc kódy, zdá se, že i když je to platný důvod chargebzck jako součást Mastercard. Cítím se zaseknutý
Nejsem si jistý. Měl jsem dohodnuté vrácení peněz e-mailem od vipzino, kinghills a memo kasina. Myslím, že jsem obdržel memorandum, i když si nejsem jistý, jako u Očekávám, že jsem provedl stovky malých transakcí, abych načetl tato kasina po dobu 8 týdnů, takže si nejsem jistý, které platby se týkají které společnosti atd. protože jsem uzavřel všechny své účty.
Všichni ostatní na mě hodili knihu s tím směšným T&c kolem toho, že nenesou odpovědnost za názvy plateb používané procesory třetích stran
Automaticky přeloženo:
Dingdong5
Anonymized755
Stříbro
Anonymized755
před rokem
Skvělé díky, budu sledovat váš e-mail.
Automaticky přeloženo:
Danielec
Anonymized755
Stříbro
Anonymized755
před rokem
Moje banka nechce pokračovat ve zpětném zúčtování, provedl jsem transakci kartou a kontaktoval jsem přímo TopUp.com, ale řekli mi, že o těchto platbách nic neví
Už jsem otevřel dvě zamítnuté zprávy o podvodu, takže nejsem schopen otevřít novou zprávu o zpětném zúčtování... každopádně, jak si myslíte, že mohu získat své peníze zpět. Závislost na hazardních hrách je moje chyba, ale ty peníze jsem opravdu potřeboval a tito zloději dělají vše, aby obešli blok, který jsem nastavil