Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 347)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 347)
Našel někdo někdy ByteNews nebo BytLab? Všiml jsem si, že budou rozpuštěny, měl jsem pro ně už dávno otevřenou náhodnou kartu a obnovil jsem ji 🤣, takže mě teď zajímá, jestli na ně někdo někdy našel nějaké kontaktní údaje! Měl jsem u nich jen pár stovek, ale kdybych je mohl získat zpět, byl by to bonus po všech mých zpětných zúčtováních z banky!
Právě jsem kontaktoval banku, abych se dozvěděl o skinsonly, protože toto je baine Tyto transakce byly ručně přidány. Zeptal jsem se, zda byla ke zpracování plateb použita platforma pro zpracování plateb, a oni řekli, že vše, co vidí, je Londýn GB, nic jiného
Aww, to je dobrá zpráva, mám spoustu věcí na kartě, kterou jsem věky také nepoužil, ale nedávné transakce se zdály být bizarní, takže nyní kontaktuji banku, abych vyvolal spor, nebudu se obtěžovat se santanderem, protože jsou stejně k ničemu jako čokoládová konvička .ale nevím co říct
Dobře, jen jsem jim řekl, že to byla stránka kasina, která přijímá nezákonné platby nesprávně mcc, které je dělali předtím, pro mě byl trochu boj o jejich zvýšení