Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 347)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 347)
ZPDG může někdo poradit nejlepší kontakt pro ně, prosím
Automaticky přeloženo:
dbeasley41996
Stříbro
před rokem
ahoj lidi,
Existuje rozdíl mezi 'Spaympf' a 'Smpaypf' Mám tyto dva. Pokud by někdo mohl pomoci s následujícím, opravdu bych to ocenil:
Gaiw - Vklad
123 šablon
Smpaympf Maginc
Spaympf Orb
Byte Lab
Spaympf Zyph
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
dbeasley41996
Diamant
dbeasley41996
před rokem
Moje myšlenky byly spay je uk sumup a smpay je v Estonsku se sídlem jen google smpay jsou zde také příspěvky o smpay od uživatele krypto
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Dt100
Diamant
před rokem
Našel někdo někdy ByteNews nebo BytLab? Všiml jsem si, že budou rozpuštěny, měl jsem pro ně už dávno otevřenou náhodnou kartu a obnovil jsem ji 🤣, takže mě teď zajímá, jestli na ně někdo někdy našel nějaké kontaktní údaje! Měl jsem u nich jen pár stovek, ale kdybych je mohl získat zpět, byl by to bonus po všech mých zpětných zúčtováních z banky!
Podaří se někomu sehnat dsserveltd, Albedo nebo quickplatforms?
Automaticky přeloženo:
Dt100
makelios6
Diamant
makelios6
před rokem
Tady brácho. Takže lidé získají informace! Osobně si myslím, že ByteNews/Bytlab nikdy nenajdete, je jich příliš mnoho a jejich název je velmi běžný!
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Právě jsem kontaktoval banku, abych se dozvěděl o skinsonly, protože toto je baine Tyto transakce byly ručně přidány. Zeptal jsem se, zda byla ke zpracování plateb použita platforma pro zpracování plateb, a oni řekli, že vše, co vidí, je Londýn GB, nic jiného
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Diamant
před rokem
Kdokoliv
Skinsonly
Clmnt
Koule
Desservltd
Lashi nadnárodní společnosti
Obchod s hrami
Nicheworkout
Jakákoli pomoc by byla oceněna
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized839
Diamant
Anonymized839
před rokem
Skinsonly mi vrátil dvě platby, každou po 1 000 GBP, několik dní poté, co banka zvýšila zúčtování
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Aww, to je dobrá zpráva, mám spoustu věcí na kartě, kterou jsem věky také nepoužil, ale nedávné transakce se zdály být bizarní, takže nyní kontaktuji banku, abych vyvolal spor, nebudu se obtěžovat se santanderem, protože jsou stejně k ničemu jako čokoládová konvička .ale nevím co říct
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Aellis
Diamant
Aellis
před rokem
Miluji to lol Moje myšlenky přesně
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized839
Diamant
Anonymized839
před rokem
Dobře, jen jsem jim řekl, že to byla stránka kasina, která přijímá nezákonné platby nesprávně mcc, které je dělali předtím, pro mě byl trochu boj o jejich zvýšení
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Byla to refundace od skinsonly z bankovního chargebacku, nebo jste skinsonly kontaktovali sami a oni vám vrátili peníze?
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
S kým jsi bankoval, jestli ti nevadí, že se ptám
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Vkieranc
Diamant
Vkieranc