Ano, jsem stejně velká posilovna a všude jsem používal různé tělocvičny a skutečně jsem viděl místa, kam obvykle nechodím, což bylo skvělé začít sledovat televizi, což jsem nedělal, než jsem si začal kupovat věci, mám rád věci, které jsem odmítal Když jsem přemýšlel o hazardu, vždy jsem si v hlavě počítal postavy z hazardu, budete vědět, co tím myslím, stále jsem psychicky zjizvený na celý život, ale cítím se mnohem lépe, ale stále cítím tíhu na ramenou, v minulosti jsem ztratil mnohem více dluh programy na 6 let atd. obrovské částky ztratily 70 000 GBP a vrátil jsem asi 20 000 GBP, když to odepsali, moje kreditní skóre bylo zničeno, ale stále jsem se vrátil jako blázen, ale právě teď se cítím silný, stále musím zaplatit dvě osobní půjčky 6000 £ a vzal jsem si půjčku proti domu 23 000 £ za blbé úrokové sazby, ale tohle je teď mnohem lepší než předtím, navíc jsem měl dalších 33 000 £ a našel jsem tohle stránku a zachránilo mě to, abych byl upřímný, protože jsem si myslel, že to zkusím s bankou a pořádně to zkusím a fungovalo to jinak jsem šel do dluhového schématu DAS
Automaticky přeloženo: