Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 300)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 300)
Ok, uvidíme, co se stane, ano, stránka nefunguje bůh ví, jak přestanete, že mají asi 11 podobných s různými názvy! bylo by zajímavé vidět, co zkusí a vytáhnou, možná se banka prostě vrátí, tím myslím jakékoli hloupé pokusy oklamat nebo se z toho dostat!
Připadá mi to tak frustrující, že služba je hit a miss, vízum Barclaycard, jakmile spor získal peníze, musel Chase čekat přes 45 dní jako 50 na peníze, i když Mastercard říká, že okamžité vrácení peněz je provizorní.
Vykuchaný, chtěl jsem si trochu zahrát a utratit peníze hahaha. Žertování obvs, ale oni mě zavírají, je dobré znamení pro moje chargebacky, jak to vidím já. Myslí si lidé, že bychom mohli získat 100 000 podpisů na vládní webové stránce, abychom o tom mluvili v parlamentu, jen abychom to dostali na veřejnost?
Yip to jen znamená , že to je vše , co mohou udělat , opravdu je to dobré zavolat , říká , že gc ve Spojeném království dostávají více pravomocí proti těmto stránkám , to jsem ještě neviděl !