Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 299)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 299)
Takže tato kasina se nacházejí v curacao – ale někteří z těchto prodejců třetích stran mají licenci ve Spojeném království (jiní, stejně jako Tallinn atd.), způsobil vám problémy obchodník ve Spojeném království? Grottobooks/mydates byly jedny z největších z Velké Británie...
Ahoj kámo, ano, tolik si vzali na mé hlavní bance a 6 500 £ na Revolut, nechci bohužel říkat, že banka zapouzdřila lidi, kteří na mě odkazovali atd. atd.. Dostal jsem výplaty z webu, ale nikdy se mě na to ani nezeptali
Ahoj kámo, tvrdil jsem, že by se to mělo udělat, a bojoval jsem za to, aby se to udělalo, vychovali je všechny pro mě, našel jsem díry v jejich odpovědích na stížnosti, ke kterým se přiznali