Toto je vtip, důvěryhodný pilot, který odstraňuje mé recenze Kinghills!
jeho je podvodná stránka lovící Spojené království…
Toto je podvodná stránka lovící Spojené království…
Toto je podvodná stránka, která loví problémové hráče ve Spojeném království.
Poslal jsem jim přes 15 e-mailů bez odpovědi Požádal jsem o uzavření účtu, protože jsem prohrál 13 500 GBP, ale oni mě ignorovali a přidali další bezplatné sázky a nechali to otevřené, aby si mohli vzít další peníze.
Jsem na gamstopu a pracuji se svojí bankou a gamcare kvůli těžkému hráčskému návyku a všechno jsem jim poslal, ale oni mě ignorují.
Platby jsou propírány do různých chybně zakódovaných kategorií MCC, aby se obešly zákony o bankovních kartách nebo Spojeném království, které používají Sumup, který uvádí, že transakce s hazardními hrami jsou nezákonné Nabídl jsem jim možnost vrátit mi peníze, ale nedostal jsem žádnou odpověď, takže nyní znovu pracuji se svou bankou, abych zvýšit zpětná zúčtování, protože jsou si vědomi tohoto podvodu.
Vyčerpají váš bankovní účet, i když máte špatný zvyk. Momentálně dostávám individuální podporu na gamcare, takže tato stránka je opravdu šmejd. V současné době se stále snažím splatit dluh ve výši 35 000 GBP.
Transakce probíhají na různých místech, pokud jedna platba selže, zkouší další riskantní, dokud si nevezme vaše peníze, obvykle s velkým poplatkem, jako jsou zen, bytes news, xprsera, csskinspro, smpaypf*magicinc atd. používají různé názvy, aby obešly poskytovatele plateb zákony.
Moje podpora pro vztahy s hazardními hrami v bance řekla, že to není skutečná stránka Kinghills, a dala mi číslo, abych zavolala člověku, se kterým jsem mluvila, že po kontrole nejsem zaregistrována na Kinghills.
Peníze končí na místech jako Litva atd., není to pravá stránka, dejte si pozor, nepodléhejte tomuto podvodu Znovu jsem to udělal jako klaun Čekám na kontakt s Kinghills nebo se pustím do odhalování vaší malé nelegální operace, kterou máte za sebou!
Tyto recenze by v žádném případě neměly být odstraněny tento web funguje ve Spojeném království nelegálně a podvádí spoustu problémových hráčů Spojeného království, kteří by před tím měli být v bezpečí a neměli by zde lidem brát ani cent!!!