Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 267)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 267)
Doporučuji podat žádost o GDPR jen proto, aby se tam obchodovalo peklo
A když jim pošlete e-mail - CC švédská finanční vláda "FI" a také švédský IRS "Skatteverket"
Deposit = Quickbit
Quickbit is the worse.
Recommend you to file request for GDPR just to make there buisness a hell
And when you email them - CC swedish financial goverment "FI" and also swedish IRS "Skatteverket"
Automaticky přeloženo:
před rokem
Právě jsem měl spor s Quickbitem o mých zpětných zúčtováních vznesených bankou za goriwire a fomiline. Říkal, že to bylo doručeno do kryptopeněženky.
Peněženka je affiliate peněženka, ne moje jméno. Před měsícem jsem požádal o SARS a mám transakce, existují pouze transakce bez přijímajícího příjemce.
Abych byl spravedlivý, banka je také na mé straně ještě více s Canapay
Tato společnost byla mnou osobně zablokována, když jsem ji v březnu nahlásil za zobrazení v mé bance, aniž bych provedl zpětná zúčtování, jen jsem je chtěl zastavit
skutečnost, že stále mohou obejít osobní blokování účtu pro tuto společnost, ukazuje, jak moc se lidé podvádějí
Ale stále žiju víc v naději než v očekávání 🙂
Automaticky přeloženo:
Georgey132
craigtay9989
Bronz
craigtay9989
před rokem
Dejte mi vědět, jak se vám daří, protože tam mám asi 1200 liber - vyměnil jsem si s nimi nějaké e-maily, ale všechny teď ztichly - stále to stíhám denně, takže doufám v nějaký úspěch
Automaticky přeloženo:
craigtay9989
Georgey132
Stříbro
Georgey132
před rokem
Budu mít také několik společností, na které nemohu najít e-maily, pokud někdo může pomoci?
AVELEY COMPANY LIMITED
BLACKSTONECAPITALLTD
D-SVCL
MobilePays - vím, že Kasha.io je web, ale žádná e-mailová adresa
Jakákoli pomoc by byla oceněna
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Diamant
před rokem
Je zajímavé, že za tím vším stojí falešní obchodníci jako Al_Logo_Creator, Smart hub, GrotoBook, MyDates, Toolshaven, KEYLSM a tak dále a tak dále. Existují lotyšští ředitelé – společnosti sídlí ve Spojeném království/Anglii/Londýně, ale ředitelé jsou vždy lotyšští.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Diamant
DynamoHarry
před rokem
To je místo, kde jsou založeny, moje peníze tam skončily na mnoha z nich, jako je Lotyšsko
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Právě jsem zkontroloval svou bankovní stížnost, která po 2 týdnech ještě nebyla přidělena! Beru to zpět z fronty!