Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 256)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 256)
Můžu se zeptat, jak a co jste řekl canapay, aby vám vrátil peníze? Toto je jeden z hlavních na mých bankovních výpisech. Předem děkuji
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Billyh18
Diamant
Billyh18
před rokem
Ano, jsou, dostanete slušné na 1., aby vás lanařily, pak si všiml stejného vzoru
Automaticky přeloženo:
Billyh18
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před rokem
Nemohu je najít ani online, jak jste se s nimi dostal do kontaktu a co jste řekl? Na zdraví
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Billyh18
Diamant
Billyh18
před rokem
Ne s kontaktováním obchodníků bud moje banka to udělala všechno a kreditní karty
Automaticky přeloženo:
Billyh18
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před rokem
Dobře, děkuji. Co jste řekl své bance?
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Právě jsem viděl toho promiňovaného kamaráda, o kterém si myslíš, že je velká šance, že dostanu peníze
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Billyh18
Diamant
Billyh18
před rokem
Vznesl jsem stížnost, protože vždy odmítali zpětná zúčtování, pak se na to podívali a vznesli vše, co potřebují, do 120 dnů
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Ano, řekl bych, že jsem se o to nikdy nebál
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Ale proč by mě odmítli
chargeback a pak je znovu zvýšit Byl jsem z toho zmatený. Takže teď musím udělat něco jiného nebo jen počkat s bankou
Automaticky přeloženo:
makelios6
Platina
před rokem
Zná někdo kontaktní údaje obchodníka s bytovými novinkami?
Automaticky přeloženo:
Billyh18
Stříbro
před rokem
Co říkám obchodníkům? Zřejmě neobdržel zboží a služby. Ale zmiňuji se o jeho nezákonném praní transakcí, nebo? Díky
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Protože je ani nevychovali, tak to prostě dělají, kamaráde! ne jen počkej
Upraveno
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Billyh18
Diamant
Billyh18
před rokem
Ano kámo
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Dobře, tak se to teď alespoň pohne vpřed. Stalo se to jen díky úžasné pomoci od lidí, jako jsi ty, kamaráde, opravdu chci poděkovat všem, kteří jsou zde za vedení a pomoc s mým případem.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
To je skvělý kámo, mám z tebe radost, jen doufám, že všichni dosáhneme dobrého výsledku a resetujeme se Cítím se skvěle, že jsem někomu pomohl, jen doufám, že se vytáhnu z díry, ve které jsem teď
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Držíme palce a nohy každému člověku, který si tím prochází. Je to psychicky namáhavé a souhlasím s předchozím příspěvkem, musíme to pozvednout na vyšší moc, aby se to lidem nestalo
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Vím, že každé vítězství je vítězství, i když je to dobré! Jsem trochu skeptický ohledně získání mých 13 500 £ bez velkého boje, možná mi došly životy, ale zatím se proti mně nic nezvedlo, tak uvidíme, jak to půjde!