Totéž trvalo. 12 týdnů s mým, ale střelili se do nohy, protože mi bylo telefonicky řečeno, že případ byl definitivně uzavřen, i když se na mém účtu ukazoval jako otevřený a poradce zákaznického servisu řekl, že ne, je definitivně uzavřen, ale někdo to stále zvyšuje, ale bude to stále odmítáno. Pak mi přijde e-mail, že se to stále vyšetřuje, pak za 3 týdny telefonát od úředníka pro vyšetřování podvodu, který řekl, že to vyšetřuje, a zavolá mi zpět v úterý s výsledkem zjevně zamítnutým. ale na začátku to bylo označeno jako podvod pak to odmítli, ale řekli, že to vznesou jako zpětné zúčtování a já jsem musel vyplnit formuláře pro položky, které jsem neobdržel, a poslat jim veškerou korespondenci, o kterou jsem se pokoušel s obchodníky. nevracení peněz vám to nebyl podvod spor nebyl vznesen jako podvod, ale zpětné zúčtování .V tu chvíli jsem měl na účtu také bloky hazardních her a mezinárodní platby .banka potřebovala poskytnout informace z důkazů od obchodníků, aby dokázali opak, a oni to neudělali. t. Můj případ je nyní u FOS Upřímně si ani nemyslím, že santander vyšetřoval, že mají hrozné recenze trustpioilot
Automaticky přeloženo: