Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 198)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 198)
Jejich první odpověď byla do jednoho dne, pokud si dobře pamatuji, ale musel jsem čekat asi 2-3 týdny, než mi vrátili peníze, byl jsem neúnavný v jejich pronásledování a posílání zpráv atd.
Zvýšil jsem zpětná zúčtování na hlavní a dostal jsem odpověď, že transakce nejsou zahrnuty jako podvod! Konkrétně jsem vyplnil a odeslal formulář zpětného zúčtování a nikdy jsem nežádal, aby byly označeny za podvod! buď jsou hloupí, nebo to dělají, není to masivní nárok na 300 liber, ale Ježíš!
Právě za poslední týden od nabití zpět Capital one / mybookie.ag. Volali mi 2x v podstatě prosí o peníze (850 $) zpět nebo mě posílají do sbírek. Hrozně jsem se zasmál a zavěsil. Vypadá naštvaně, protože mi posílá stejné sračky 😂😂😂 díky za vrácení peněz idioti
Poslal jsem zprávu na twitteru s mastercard ve Velké Británii, oni se zeptali na nějaké podrobnosti a přeposlali to jinému týmu na jejich straně, zatím se od nich neozvali, už je to pár týdnů, stejně jako FOS