Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 185)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 185)
Jak dlouho to trvalo poté, co jste je poprvé kontaktovali?
Automaticky přeloženo:
joelemanuel5559
kw7zsvjbnh
Stříbro
kw7zsvjbnh
před rokem
Myslím, že jen asi týden, takže to šlo rychle!
Automaticky přeloženo:
kw7zsvjbnh
joelemanuel5559
Stříbro
joelemanuel5559
před rokem
Požádali vás o snímky obrazovky transakcí?
Automaticky přeloženo:
olteanimputit12
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před rokem
Pokusili se s bankou, že vrácení peněz odmítli. Proto jsem je kontaktoval.
Automaticky přeloženo:
joelemanuel5559
kw7zsvjbnh
Stříbro
kw7zsvjbnh
před rokem
Ano. Právě jsem odeslal výpis z účtu s transakcemi DP W.
Automaticky přeloženo:
kw7zsvjbnh
joelemanuel5559
Stříbro
joelemanuel5559
před rokem
v pořádku také dostal BP* na mé transakce a řekli mi, že banka potřebuje více času na vyšetřování a také jim pošle výpisy
Automaticky přeloženo:
joelemanuel5559
kw7zsvjbnh
Stříbro
kw7zsvjbnh
před rokem
Dobře. Nyní jsem zkontroloval své e-maily s kashou a nejprve mě požádali o výpis z účtu, který jsem poslal. Pak jsem od nich nic neslyšel, žádná odpověď, ale dnes ráno byly peníze na mém bankovním účtu, kolem 1000 eur.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
makelios6
Platina
před rokem
Velmi bych ocenil, kdyby někdo věděl, kam mohu níže uvedeným prodejcům kunavy a PNMM poslat e-mail o vrácení peněz
Automaticky přeloženo:
Mizu
joelemanuel5559
Stříbro
joelemanuel5559
před rokem
Dává mi to naději, byl jsem ohledně toho v kontaktu s kashou zhruba měsíc a BP peněženka žádá o další informace, nejnovější dokumenty KYC, takže doufám, že se brzy dočkám vrácení peněz!
Byl jsem schopen získat zpětné zúčtování prostřednictvím své kreditní karty, ale neměl jsem štěstí s debetní kartou (Starling Bank). Podařilo se vám získat zpětná zúčtování u debetních transakcí?
Nathane
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Platina
před rokem
Vydala se většina lidí v tomto vláknu cestou zpětného zúčtování? Má někdo skutečně nějaký úspěch s kasinem, které vrací neoprávněně přijaté vklady? tj. z vaší kreditní karty. Pouze uživatelé ve Spojeném království.
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Platina
před rokem
Omlouvám se za spam lidi. Má někdo nějaký kontakt z těchto transakcí:
albedosend.com
albedosend
REDWERKONLINE
AVELEY COMPANY LIMITED
ZPDG
Busko Skins
Automaticky přeloženo:
Anonymized825
nathanphillips9
Diamant
nathanphillips9
před rokem
Jokabet mi některé peníze vrátil, ale kromě této cesty zpětného zúčtování.
Automaticky přeloženo:
Anonymized825
nathanphillips9
Diamant
nathanphillips9
před rokem
Ano, i když to byl bolestně zdlouhavý živý chat/hovor s Chasem, udělali to za mě, ačkoli jsou Mastercard a pokračovali v hazardních hrách, ale poté, co jim řekli, že to nakonec nezahájili.
Jen čekám, až barclaycard (kreditní karta) něco dokončí, doufám, že to všechno projde, ale totéž se znovu snažím vysvětlit, že to VISA umožňuje, protože nesprávné kódy byly časově náročné, doufal jsem, že připíší rovnou místo 15 dnů, které osoba řekla bylo by to na telefonu
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Banka vytěžila debetní kartu z asi 35, zatím pouze dvě ztratila kreditní kartou a debetem, když prošli jako převod peněz, nemohou získat zpět tyto stále dostali asi 50 plus čekající debetní karta měla dvě neúspěšné
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized825
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Skvělá zpráva, při pohledu na stížnosti bank, které ombudsman zamítl, je to proto, že je banka odmítá vyřídit. Tyto společnosti pravděpodobně nenapadnou zpětné zúčtování, protože by musely přiznat, že jednaly nezákonně.
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Anonymized825
Platina
Anonymized825
před rokem
Díky, kámo, možná to zkusím dát znovu na svou debetní kartu!
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Zajímavé, s kým bankujete, pokud vám nevadí, že se ptám? A byla to Visa nebo Mastercard?