Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 174)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 174)
Jak vám byly vráceny peníze od Expressiveera? Poslal jsem jim 100 e-mailů, ale nikdy neodpověděli
Automaticky přeloženo:
Jablanka
Frewcrew24
Stříbro
Frewcrew24
před 2 roky
Které transakce vám byly vráceny?
Addontopia mi řekla, že mi již vrátili peníze…
Automaticky přeloženo:
Frewcrew24
Jablanka
Stříbro
Jablanka
před 2 roky
Každá transakce, kterou jsem s nimi provedl, asi 30, myslím...
Automaticky přeloženo:
Jablanka
Frewcrew24
Stříbro
Frewcrew24
před 2 roky
wow gratuluji! Měly transakce nějaký speciální název nebo byla pouze Addontopia?
Automaticky přeloženo:
Anonymized668
Zlato
před 2 roky
Dostal někdo peníze z Bookspurse?
Automaticky přeloženo:
Elena1233
Jablanka
Platina
Jablanka
před 2 roky
Addontopia mi také vrátila peníze!
Automaticky přeloženo:
Elena1233
drizzy
Platina
drizzy
před 2 roky
Clx*addontopie
Byli jediným obchodníkem z asi 20, který mi vrátil peníze.
Automaticky přeloženo:
slotguru777
Bronz
před 2 roky
Viděl někdo poplatek s popisem "PAY ASSURANCE SAS"? Byl jsem účtován v kolumbijských pesos, takže to vypadá docela často.
Automaticky přeloženo:
ChupapiMunano
Stříbro
před 2 roky
Chtěl jsem získat platební procesor pro některé online nástroje AI, ale většina místních bank ho odmítla poskytnout. Nepřímo zmínili, že by to mohlo být jedno z možných využití, a nemohou se spolehnout, zda bude skutečně sloužit k poskytování online služeb. Takže toto je aktuální problém. Stále si nejsem jistý, jak se jim podaří získat tyto poplatky a zpracovat žádosti o vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
Jasmon
Platina
před 2 roky
Máte e-mailovou adresu od HELPERSMX AP a GROTOBOOK, MYDSTS?
Formiline UAB
Goriwire SPZ.o
Automaticky přeloženo:
Jasmon
bkapoor
Platina
bkapoor
před 2 roky
DaMA.Nv
Automaticky přeloženo:
Jasmon
Nidd90
Platina
Nidd90
před 2 roky
Pokud je to helpersmx AP, můžete napsat e-mailovou adresu
Podařilo se někomu kontaktovat společnost „PAYTECH PRO LTD" nebo získat zpětné zúčtování? Působí také pod CSSKINS a CSSKINSPRO. Jejich web je jen návnada a jejich e-mailová adresa se při pokusu o odeslání zobrazuje jako neaktivní. Pokusili se zadat falešnou objednávku na jeden z jejich skinů CSGO, vzali mě do 'REPAY' jako jejich zpracovatele plateb. Zkoušel jsem je také kontaktovat, ale bez úspěchu.
Automaticky přeloženo:
olteanimputit12
Stříbro
před 2 roky
Pošlu jim vůbec tu fotku z nástěnky? Proč to musím dělat? Nemám u nich ani účet na platformě. Rozuměl jsem kartě, ano, mohu ji vyfotit, abych jim dokázal, že je to moje karta.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Jasmon
Nidd90
Platina
Nidd90
před 2 roky
Díky, vyplatit je nebo?
Když jsem dříve psal o vrácení peněz od DaMA NV, zablokovali mě na všech, nedostali vůbec vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
olteanimputit12
Jasmon
Stříbro
Jasmon
před 2 roky
E-mail Grotobook je:
Automaticky přeloženo:
Jasmon
Platina
olteanimputit12
před 2 roky
Pošlu jim vůbec tu fotku z nástěnky? Proč to musím dělat? Nemám u nich ani účet na platformě. Rozuměl jsem kartě, ano, mohu ji vyfotit, abych jim dokázal, že je to moje karta.
Do I even send them the bulletin board photo? Why do I have to do this? I don't even have an account with them on the platform. I understood the card, yes, I can take a picture to prove to them that it is my card.
Le trimit chiar si poza de buletin ? De ce trebuie sa fac asta ? Nici macar nu am cont la ei pe platforma . Am inteles cardul da pot face poza pentru a le dovedi ca e cardul meu .
Automaticky přeloženo:
před 2 roky
Přemýšlejte, protože jste zaplatili dobře Mastercard