Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 173)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 173)
Easytransac může odpovědět mému trustpilotovi a nechat jej odstranit jako „pomlouvačný", ale nemůže odpovídat na své vlastní e-maily. Obchodováním s Ewave porušují své vlastní T&C. Ale oni o tom nechtějí vědět. Také je nahlásím francouzským úřadům.
Máte prosím někdo nějaký email nebo kontakt na "LUXTEL"? Viděl jsem, že se v tomto vlákně ptá více lidí, ale zdá se, že na ně nikdo nenašel žádný kontakt...
Od poloviny května čekám na vrácení peněz od Transactu, na účtu stále nic, včera jsem s nimi byl v kontaktu a říkají, že už jsem své peníze obdržel haha…