Moje společnost vydávající kreditní karty, abych byl upřímný, nemyslím si, že se jedná o zpětné zúčtování kvůli délce času, který to trvalo, a jejich odpovědi, když citovala, že kód mcc byl nefinanční instituce 6051. Ale to, co jsem udělal, bylo předání snímek obrazovky vkladu na stránku, který měl datum a čas, které korelovaly s časem transakce, která odešla z účtu, zjevně se neshodoval. Poslal jsem také usvědčující důkazy o sankcích a varováních a černé listině zpracování plateb proti skupině Santana BV a o tom, jak nelegálně působí bez licence. Takže jako CC není povoleno být registrován k hazardním hrám, i když jsem přiznal, že jsem to udělal se špatným úsudkem a chybou, vrátili mi peníze a řekli, že nyní záležitost dále plně prošetřují. Myslím, že to, co možná budete muset udělat, je vyhledat obchodníky a zjistit, zda je můžete najít, také kontaktujte svou banku a požádejte o kódy obchodníků, které použili, protože nyní existují úrovně víz pro vysoké riziko 1 2 a 3 Udělal jsem dej odkaz ohledně toho, je to zajímavé čtení. Trochu se pohrabu ve vašich platbách, uvidíme, co pro vás najdu 😉
Automaticky přeloženo: