WtH se snažíte naznačit, že se snažím získat tisíce zpět, byl to 1 vklad 100 liber, takže nevím, kde jste mě nebo někoho jiného nazval závislým hazardním hráčem. Jsem finančně zajištěný a věřte, že nebudu spát pod žádnými mosty kvůli jedné transakci, na kterou mám plné právo nárokovat zpět. Jak nemůžete a odmítnete vidět smysl. Nepoužil jsem prostředky, o které jsem požádal, můj účet byl zablokován, takže jaký je váš problém ze zákona, pokud jsem neobdržel službu bez ohledu na to, kdo obdržel prostředky, mám nárok na vrácení svých prostředků. Pokud stránka odmítá komunikaci a potvrzení, mám právo požádat svou banku. Abych zasáhl, jak jsem řekl, než jsem měl důkaz, vzali peníze NESPRÁVNÝM KODOVÁNÍM, ale peníze skončily přes web bez ohledu na to, jak je chcete roztočit. Podíval jsem se na podmínky své banky, a proto banka pokračuje ve zpětném zúčtování. Není to gesto dobré vůle, které banky musí dodržovat FSCS. Obchodník může vznést námitku proti zpětnému zúčtování, ale také musí poskytnout důkaz o tom, co bylo zakoupeno, protože mám důkaz, že vklad šel na herní web podle časových razítek vkladu na místě, protože jsem se musel zeptat, protože se nezobrazoval v rovnováze, ale řekl jsem úspěch. Jakmile jsem se na to zeptal, můj účet byl uzavřen. Tak mi to chceš říct. Měl bych se převrátit a vzít ztrátu? Máš ten špatný. Zdá se, že jste šampiónem těchto zločinců. Bez ohledu na to, v jakých situacích se lidé dostanou, nemáte místo, kde byste jejich situaci posuzovali nebo spekulovali o tom, co se může stát. Kdo si sakra myslíš, že jsi tak soudný, když nemáš co říct, nic neříkej.
Automaticky přeloženo: