Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 561)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 561)
Jak je možné, že všechny londýnské mají stejnou adresu kanceláře 😂. Jak je možné, že si toho britská vláda nebo jiný licenční orgán nevšimla? Všichni jsou spoluviníci?
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Diamant
před 3 týdny
Z mého vlastního hledání je transakce FSTCN WARSAW PL pravděpodobně Fastcoin. Měl někdo štěstí s Fastcoinem?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Kaplan
Diamant
Kaplan
před 3 týdny
Můžu ti prosím poslat e-mail, kámo?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 3 týdny
Spousta firem (i těch legitimních) používá takové adresy. Nevím, jak se to nazývá, ale je to jako rezervní adresa, i když tam nesídlí.
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
XkBoii
Stříbro
XkBoii
před 3 týdny
Ještě něco s tímhle kámošem?
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 3 týdny
Obvykle tam jsou jen virtuální kanceláře, kontaktovala jsem jednu v Doncasteru, protože tam měli oddělení, ale nedostala jsem žádnou odpověď 😂
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Buttyboii28
Diamant
Buttyboii28
před 3 týdny
Co je tohle, kámo? Nejsem si jistý, na jakou zprávu odpovídáš?
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
XkBoii
Stříbro
XkBoii
před 3 týdny
Vrácení peněz za DSol pay a Swipez
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Buttyboii28
Diamant
Buttyboii28
před 3 týdny
ááá, zatím nic. ČNB řekla, že mají velký objem případů, ale že mi na případ pověří agenta.
Automaticky přeloženo:
Nic24
Someone.Else
Stříbro
Someone.Else
před 3 týdny
Taky jsem si to myslel, ale na fóru to lidi říkali... [email protected] Poslal jsem jim e-mail 21. srpna a poté ještě několikrát. Potvrzení o vrácení peněz mi bylo naúčtováno 26. srpna, ale dnes ráno jsem nereagoval a peníze byly na mém účtu.
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
Nic24
Diamant
Nic24
před 3 týdny
Skvělé, to rád slyším. Myslím, že spousta z nich prostě vrátí peníze, aniž by kontaktovali.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Nic24
Diamant
Nic24
před 3 týdny
Nedostal jsem od nich vůbec nic, napsali mi dvakrát e-mail.
Automaticky přeloženo:
Nic24
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 3 týdny
Když jsem to druhý den zveřejnil, měl jsem obavy, ale prostě jsem pokračoval a oni mi naštěstí vrátili peníze, doufám, že to udělají i vám.
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 3 týdny
Jen tak dál, kámo, ignorovali mě a pak po 4 e-mailech řekli, že tohle je první, co dostali, a druhý den mi vrátili peníze.