Může mi někdo říct, co napsali na ivypay, aby jim vrátili peníze za Kryptonim? Pořád mi říkají, ať se navzájem kontaktujeme🙄 Ukázal jsem jim důkazy o tom, že i další hráči dostávají peníze zpět od ivypay, a oni mi jen lžou, že mi nic nevrací! V mé tabulce s platbami z e-mailu Kryptonim se také objevila společnost Quantipay Ag. Je tedy jasné, že obě platby zpracovává ivy. 

Ano, Kryptonim, pošlete mi excelovou tabulku se všemi daty. Z mého účtu Revolut to odešlo v librách, pak cestou do kasina se to změnilo na USDC a když to dorazilo na můj účet, bylo to zase v librách. Pro vklady jsem použil rychlejší bankovní převod. Poslal jsem jim jen 14 screenshotů z virtuálních služeb Kryptonim. Ale v tabulce v e-mailu od Kryptonim bylo dalších 5 transakcí pro Quantipay AG. Takže můžu jen předpokládat, že ivy.token je také zpracoval. Štve mě, že ostatní dostávají peníze zpět a pak zpracovatelé lžou, že nic nevrací.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.