Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 464)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 464)
Ahoj, jak jsi získal vrácené peníze z Token IO Mine? Jsou to Tokenio Kryptonmin bankovní převody?
Hi how did u get refunds from token io mine are tokenio krytptonmin bank tranaferas
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Byla to Radom Pay, kdo jim vrátil peníze, ale já jsem poslal token jako kreditní kartu a oni jen urychlili proces. Krypto vrátil peníze, ale jen proto, že jim to Straall řekl, protože transakce procházely přes ně.
Automaticky přeloženo:
billi85
Stříbro
před měsícem
Webové stránky nexbric.net a skinb24* provozuje společnost Xpate Ltd. Na těchto webových stránkách jsou nabízeny hazardní hry.
Byla to Radom Pay, kdo jim vrátil peníze, ale já jsem poslal token jako kreditní kartu a oni jen urychlili proces. Krypto vrátil peníze, ale jen proto, že jim to Straall řekl, protože transakce procházely přes ně.
it was radom pay that refunded them but i cc’d token and they just sped up the process. Krypto refunded but only because straall told them to as the transactions went through them
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Takže moje jsou Kryptonim SP Zoo a Token IO, můžu se zeptat, co jsi napsal/a v e-mailu, abych věděl/a, jak to nejlépe udělat?
U mě se zobrazují jako Kryptonim, ale s jinými koncovkami, tj. Kryptonim, Sp.zoo a také stát přes token.io.
They show as Kryptonim on mine but different endings ie. Kryptonim. Sp.zoo and also state via token.io
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Dostali jste peníze zpět? Mám oba tyto dva taky?
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Platina
před měsícem
Od ledna jsem si stěžoval u ombudsmana na Skrill, který přiznal, že jsem je požádal o uzavření mého účtu kvůli hazardu, ale jejich automatizované systémy to nezaznamenaly. Ombudsman rozhodl ve prospěch Skrillu a v podstatě řekl, že je to moje vlastní chyba!!!