Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 441)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 441)
Mohl byste mi prosím poradit, jaký e-mail mám poslat obchodníkům? Omlouvám se, pokud jste to už říkal, jen se snažím probrat vlákno, ale je to pro mě těžké.
Hi Dani,
would you be able to advise me what to email the merchants please. Im sorry if you’ve already said this I’m just trying to get through the thread but finding it difficult.
Doufám, že ano, a doufám, že to není jen jedna transakce. Taky ses tu stal legendou, divím se, že ti tenhle web nenabízí práci! 😂
I hope so and I hope it’s not just one single transaction. Also you’ve become a legend on here I’m surprised this website doesn’t offer you a job! 😂
Automaticky přeloženo:
před 58 minutami
Ach jo, všechna ta starost kvůli 1 transakci 😡😡 někteří, co vracejí peníze, stále přijímají tyto platby, upřímně nevím, jak nebo proč jim to prochází, je to naprostý vtip.
Do pole Kopie jsem vložil švédský úřad pro finanční dohled, úřad pro hazardní hry a také švédský úřad pro ochranu soukromí a úřad pro hazardní hry mi dokonce poslal zpět číslo případu.
Předmět e-mailu jsem začal s „Možné praní špinavých peněz" lol
Nemyslím si, že PaymentIQ tu může mlčet, ale uvidíme.