Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 439)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 439)
Mohl byste mi prosím poradit, jaký e-mail mám poslat obchodníkům? Omlouvám se, pokud jste to už říkal, jen se snažím probrat vlákno, ale je to pro mě těžké.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
JosieRosie46
Platina
JosieRosie46
před 2 měsíci
Ahoj Josie,
Na svém účtu mám docela dost playctrů.
Mohl bys mi prosím poslat e-mailem, co jsi jim poslal?
Automaticky přeloženo:
Jonty5
Zlato
před 2 měsíci
Může mi prosím někdo s tím pomoct?
Stále hledám
Společnost ABC
Obchod Santcorn
WBZTT
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Foxtrot90
před 2 měsíci
Ahoj Dani,
Mohl byste mi prosím poradit, jaký e-mail mám poslat obchodníkům? Omlouvám se, pokud jste to už říkal, jen se snažím probrat vlákno, ale je to pro mě těžké.
Hi Dani,
would you be able to advise me what to email the merchants please. Im sorry if you’ve already said this I’m just trying to get through the thread but finding it difficult.
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Ahoj, jaké popisky máš na své bance?
Automaticky přeloženo:
Juully8
Ojay
Stříbro
Ojay
před 2 měsíci
Jak se ti daří?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Danixxx
Platina
Danixxx
před 2 měsíci
Ahoj Dani
Hádám, že myslíš jména obchodníků?
pokud ano;
Mám spoustu
Přehrávač
Přehrát
Chswapper
Skplayclick
Dreamth* (pak náhodná čísla)
Skutečná hra
Mirai
Thskinbss
Automaticky přeloženo:
Ojay
Juully8
Stříbro
Juully8
před 2 měsíci
Mají několik týdnů na odpověď, stále čekají na řádnou odpověď.
Automaticky přeloženo:
Thomas-091
Danixxx
Zlato
Danixxx
před 2 měsíci
Doufám, že ano, a doufám, že to není jen jedna transakce. Taky ses tu stal legendou, divím se, že ti tenhle web nenabízí práci! 😂
Automaticky přeloženo:
pl4yer24
Stříbro
před 2 měsíci
Včera jsem poslal DSAR následujícím osobám:
Cardaq
GetIvy.io
Podpora uSupport
peněženka
MADFIN
PaymentIQ
Skrill
Pouze Walletto a Skrill poslali potvrzení, je normální, že ostatní žádost nepotvrdí?
Automaticky přeloženo:
Juully8
Ojay
Stříbro
Ojay
před 2 měsíci
Dostal jsi také od Terrvers vrácené peníze?
Automaticky přeloženo:
keejan
Platina
před 2 měsíci
Ví někdo, kdo vyřizuje platby společnosti Rolletto?
Pouze Walletto a Skrill poslali potvrzení, je normální, že ostatní žádost nepotvrdí?
Yesterday i have send DSAR to the following:
Cardaq
GetIvy.io
uSupport
walletto
MADFIN
PaymentIQ
Skrill
Only Walletto and Skrill sent a confirmation, is it normal for the others to not acknowledge the request?
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Paymentiq nikdy neodpovídá na žádné e-maily, mně tedy ještě ne, takže můžu mluvit jen za sebe.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Juully8
Platina
Juully8
před 2 měsíci
Jen s těmito dvěma mám přes 3 tisíce dolarů u Terrvers a Trvers. Moc s nimi nemám štěstí. Nevíte, u kterého platebního procesoru to dělají?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Foxtrot90
před 2 měsíci
Ahoj Dani
Hádám, že myslíš jména obchodníků?
pokud ano;
Mám spoustu
Přehrávač
Přehrát
Chswapper
Skplayclick
Dreamth* (pak náhodná čísla)
Skutečná hra
Mirai
Thskinbss
Hi Dani
I’m guessing you’re meaning the merchant names?
if so;
I have lots
Playctr
Playt
Chswapper
Skplayclick
Dreamth* (then random numbers)
Actualplay
Mirai
Thskinbss
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Nevybírejte si u banky mirai ani playctr, protože to není nutné, riskujete ztrátu banky, buďte opatrní.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Danixxx
Platina
Danixxx
před 2 měsíci
Dani, moc děkuji, moc si tvé pomoci vážím. Co mám prosím napsat do e-mailu na Keyspectr?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Thomas-091
před 2 měsíci
Doufám, že ano, a doufám, že to není jen jedna transakce. Taky ses tu stal legendou, divím se, že ti tenhle web nenabízí práci! 😂
I hope so and I hope it’s not just one single transaction. Also you’ve become a legend on here I’m surprised this website doesn’t offer you a job! 😂
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Ach jo, všechna ta starost kvůli 1 transakci 😡😡 někteří, co vracejí peníze, stále přijímají tyto platby, upřímně nevím, jak nebo proč jim to prochází, je to naprostý vtip.