Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 438)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 438)
Všechno je od Rolletta; pokud někdo něco poznává, dejte mi prosím vědět 😊
Automaticky přeloženo:
Nic24
Stříbro
před 2 měsíci
Zažil někdo v poslední době vrácení peněz od PassPointu? 5. června jsem poslal e-mail Ivy a dalším e-mailovým adresám na tomto fóru a od té doby jsem nedostal ani jednu odpověď?
Automaticky přeloženo:
Nic24
Stříbro
Nic24
před 2 měsíci
Našel někdo něco pro
Connect*club, DigitalTech/digitalkey, Actualplay, Playt nebo skplayclick? Stále s nimi máte potíže.
Has anyone found anything for
Connect*club, DigitalTech/digitalkey, Actualplay, Playt or skplayclick? Still struggling with these.
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Ještě poslední pokus, má někdo tušení, co by to mohlo být za connect*club, než to vzdám 😂
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Juully8
před 2 měsíci
Jak dlouho trvá, než odpoví/vrací peníze?
How long they take to reply/refund?
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Vrácené peníze mi byly do 24 hodin, možná o trochu déle, ale ne o moc déle.
Automaticky přeloženo:
keejan
Platina
před 2 měsíci
Nemusí vždy přesně vědět, o koho jde; mohou také provést storno platby bez těchto informací.
Kontaktoval jsem je, ale neodpověděli mi. Čekám už dva dny.
Zkusím to znovu.
Spojil jsem se přímo s Chain Vally a hned mi odpověděli, ale peníze mi nevrátili. Pokusím se co nejlépe vědět, protože co se týče rikš, tak tam nejsou povoleni lidé z Rakouska. Ale když jsem převedl 1000 €, museli mě ověřit, znamená to, že porušili podmínky 😀
Automaticky přeloženo:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
před 2 měsíci
Kolik transakcí proběhlo a kdy k nim došlo? Můžete mi sdělit celkovou částku? Nabídli jste mi pouze částečné vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
Vss18
Neustart
Zlato
Neustart
před 2 měsíci
Vrátili všechno, ale bylo to jen 400 eur, to by mohl být důvod. Bojujte dál. Zpočátku ani nechtěli.
Automaticky přeloženo:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
před 2 měsíci
Jak rychle jste se mi po transakcích ozvali? U mě to trvalo už nějakou dobu…
Automaticky přeloženo:
Vss18
Neustart
Zlato
Neustart
před 2 měsíci
Myslím, že to bylo asi 4 roky.
Automaticky přeloženo:
Vss18
Zlato
před 2 měsíci
Myslím, že Chain Valley už není IvyPay, ale Nylo LLC. Kontroloval jsem si e-maily pokaždé, když jsem převáděl peníze, a dostal jsem od nich e-mail. Zkusím získat peníze zpět.
Automaticky přeloženo:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
před 2 měsíci
A vy jste mi to proplatili, i když už uplynula dlouhá doba? U mě to taky byly čtyři roky… 2022 a 2023.
Automaticky přeloženo:
Vss18
Neustart
Zlato
Neustart
před 2 měsíci
Ano, žádný problém.
Automaticky přeloženo:
Gianlu90
Stříbro
před 2 měsíci
Může mi někdo pomoct pochopit, jak požádat o vrácení peněz od Chain Valley? Zkoušel jsem to přes Revolut, ale žádost byla zamítnuta kvůli nedostatku důkazů.
Automaticky přeloženo:
Neustart
Vss18
Zlato
Vss18
před 2 měsíci
Kdo byl příjemcem plateb?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Sarahlewis
Platina
Sarahlewis
před 2 měsíci
Ahoj, co mám dělat například s Barclays, když uplatním reklamaci? Moje karty se k nám připojují jako Actualplay, Playt a Player?
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Juully8
Stříbro
před 2 měsíci
Ahoj Dani, obdržela jsem od týmu podpory uživatelů toto ohledně MIXCREDE a dobíjení MTL. Můžeš mi s tím pomoct? Použila jsem správné údaje o kartě.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Thomas-091
před 2 měsíci
Odpověď na e-mail s oznámením, že vrácení peněz bylo úspěšně zahájeno, přišla včera v 15:30.
The reply email saying they’d successfully initiated the refund was at 15:30pm yesterday
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Pokud řeknou, že vám vrátili peníze, tak to určitě dostanete.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Juully8
před 2 měsíci
Ahoj Dani, obdržela jsem od týmu podpory uživatelů toto ohledně MIXCREDE a dobíjení MTL. Můžeš mi s tím pomoct? Použila jsem správné údaje o kartě.
Hi Dani, received this from team user support regarding MIXCREDE and MTL Top Up. Any help? I’ve used the right card details
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Vážně 😫😫 nevím, co poradit, vrátili mi peníze 🤔 prostě u nich zůstaňte, je to moc? Možná proto, ale pak jsem od nich dostala pár tisíc zpět.