Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 434)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 434)
Řekli ti také, že nemohou transakci identifikovat? Byla to Coinpactico?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
blancop
před 2 měsíci
Řekli ti také, že nemohou transakci identifikovat? Byla to Coinpactico?
Did they also tell you they can't identify the transaction? Was it coinpactico?
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Doly chtějí minci, ale říkají, že nemohou najít transakci. Ptal se na objednávku před 10 dny, požádal jsi také o objednávku?
Automaticky přeloženo:
blancop
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 2 měsíci
Ano, a taky čekám zhruba 10 dní na DSAR. Nedává mi smysl, proč některým lidem vracejí peníze a ostatním říkají, že transakci nemohou najít.
Automaticky přeloženo:
makelios6
Danixxx
Platina
Danixxx
před 2 měsíci
Byl bych vděčný, kdybyste věděli něco o počítačích pnmm Varšava Polsko a BLCN Spojené království.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
blancop
před 2 měsíci
Ano, a taky čekám zhruba 10 dní na DSAR. Nedává mi smysl, proč některým lidem vracejí peníze a ostatním říkají, že transakci nemohou najít.
Yes and i'm also waiting roughly 10 days for DSAR. It doesn't make any sense why they refund some people, and to the other people they say they can't find the transaction
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Zřejmě vrátí peníze, jakmile je požadován dsar.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
makelios6
před 2 měsíci
Byl bych vděčný, kdybyste věděli něco o počítačích pnmm Varšava Polsko a BLCN Spojené království.
I would be grateful if you know anything about pnmm Warsaw Poland and BLCN United Kingdom computers
Θά σου ήμουν ευγνώμων αν γνωρίζεις κάτι για pnmm Βαρσοβία Πολωνία και BLCN Ηνωμένο Βασίλειο ηλεκτρονικούς υπολογιστές
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Nelituji, že ty popisky nemám.
Automaticky přeloženo:
pl4yer24
Stříbro
před 2 měsíci
Lidi, kterým platebním zpracovatelům posíláte DSAR?
Vlastně neznám nikoho, kdo by mi mohl zpracovat platby, takže se snažím poslat DSAR co nejvíce zpracovatelům v naději, že najdu nějaké transakce.
Automaticky přeloženo:
Org1991
HCZEE
Platina
HCZEE
před 2 měsíci
Můžete mi říct, která adresa se zobrazuje? Myslím, že jsem je našel, a také platebního procesoru.
Automaticky přeloženo:
HCZEE
Org1991
Stříbro
Org1991
před 2 měsíci
Co myslíš, nerozumím
Automaticky přeloženo:
Org1991
HCZEE
Platina
HCZEE
před 2 měsíci
Jaká je adresa, která se zobrazuje na vašem bankovním výpisu? Fitninja deskriptor
Automaticky přeloženo:
HCZEE
Org1991
Stříbro
Org1991
před 2 měsíci
Je to prostě fitninja, to je vše.
Automaticky přeloženo:
lamineyamal1
Danixxx
Bronz
Danixxx
před 2 měsíci
prosím, řekněte mi jak
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Arra89
Zlato
Arra89
před 2 měsíci
Ano, vznesl jsem námitku proti oběma, ale moje banka to odmítla a obchodník peníze nevrátil. Jsem ale rád, že jste uspěl!
Automaticky přeloženo:
tharm
Danixxx
Zlato
Danixxx
před 2 měsíci
Jsou segpay a segopay totéž? Segpay mi před měsíci odpověděl a řekl, že jsou to různé společnosti.