Ano, [email protected] a zahrnují [email protected] a bankovní kruh. S Clear Bank a Nodou jednám odděleně, ale neustále si je kopíruji do vzájemné komunikace. Komunikoval jsem s Nodou a ta požadovala informace/ověření atd. Ale Clearbank mi právě poslala e-mail s žádostí o Falcorovu SC a AN a také o ID transakcí. Nechci mluvit příliš brzy, ale vzhledem k tomu, že Noda ukončuje činnost, není v jejím zájmu pokračovat v nelegálním jednání. Všechny platby po 7. říjnu 2024 spadají pod „pravidla pro úhradu podvodů PSR APP", doufám, že vaše platby nebyly provedeny dříve, jinak to bude pravděpodobně složité.
Aktualizace - Clearbank je zastřešující banka (nucleus365) je jejich klientem a Clearbank mi sdělila, že se přejmenovali na https://kalpixpay.com/. Peníze se pohybují takto: Vy → Noda (iniciátor platby) → Falcora Finance (název obchodníka) → účet Nucleus365/KalpixPay → vedený u ClearBank
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.