Ahoj Dani, vypadá to, že jsi se vážně snažila a všem pomáhala. Mně osobně jsi v minulosti pomohla! Odvádíš skvělou práci x
Potřebuji jen pomoc s K4YOU, Passpointem a MixCrede, a to vše přes BetNinja. Banka MixCrede nezpochybňuje a nemůžu ho nikde najít. Právě jsem napsal e-mail na podporu týmu U ohledně MixCrede, je to stejné i s ostatními? Moc bych ocenil pomoc, díky!
DANI, moc děkuji, upřímně pořád nechápu, jak se ti podařilo tyto obchodníky vystopovat až k této společnosti. Právě jsem od nich dostal e-mail:
„Na základě sdílených údajů jsme byli schopni najít transakci spojenou s kartou končící na xxxx a úspěšně jsme zahájili vrácení peněz z naší strany." Teď čekám na vrácení peněz a uvidíme, který obchodník to bude, ale moc děkuji 😊
https://www.google.com/
Klikněte na ten odkaz a sjeďte dolů, abyste mohli napsat e-mail pouze tímto způsobem, ale neodpovídají. Také si myslím, že Eneba je platebním procesorem pro obchodníka, ale nebudou se na to dívat bez důkazu, že moje banka uvedla, že je platebním procesorem, a moje banka samozřejmě tyto informace neposkytne 🙄
Také jsem odeslal e-mail na výše uvedený e-mail, který je určen pro pomoc se spotřebitelskými spory pro zákazníky postižené litevskými společnostmi, a říkal jsem, že klíče nefungují atd.
Ahoj, ano. [email protected]
Také jsem jim poslal e-mail, že není možné, že jste našli jen jednu platbu. Platby přes Mixcrade používají jinou kartu a už jich jsou tři. Nedostal jsem žádnou odpověď. A co vy?
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.