Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 143)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 143)
Jo, kámo, vložil jsem nové chargeback s chase bankou. Wintermdsm říká, že musím počkat 3 týdny, než bude vyšetřování dokončeno, takže proti nim podám žalobu.
stačí ukázat pokus o kontaktování obchodníka, stačí požádat v e-mailu, že jste obdrželi zboží nebo službu za to, co tamní společnost dělá, a můžete dokonce říci, že neodpovídá
Online e-knihy, ale samozřejmě jsem je kontaktoval a v e-mailech jsem se trochu unáhlil atd. lol. Jejich vlastní podmínky však uvádějí, že za nepřečtenou knihu lze vrátit peníze do 30 dnů, což jsem uvedl v e-mailech! Je to těžké.
Ano! Skvělé, doufejme, že je všichni dokážeme snížit 1:1, myslím, že každý v této skupině, kdo používal Santeda, by je měl a všechna jejich kasina nahlásit britské komisi pro hazardní hry!
Ze zájmu jsi vůbec poslal email helpersm pro. Když jsem poslal e-mail paymentz, poslal jsem jim také e-mail ve stejnou dobu. Nikdy jsem nedostal odpověď, ale dostal jsem peníze a poslal jsem stejné podrobnosti jako vy