Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 143)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 143)
Jo, kámo, vložil jsem nové chargeback s chase bankou. Wintermdsm říká, že musím počkat 3 týdny, než bude vyšetřování dokončeno, takže proti nim podám žalobu.
Automaticky přeloženo:
Elijahanth
Frewcrew24
Stříbro
Frewcrew24
před 2 roky
stačí ukázat pokus o kontaktování obchodníka, stačí požádat v e-mailu, že jste obdrželi zboží nebo službu za to, co tamní společnost dělá, a můžete dokonce říci, že neodpovídá
Automaticky přeloženo:
Elijahanth
Dustyd
Stříbro
Dustyd
před 2 roky
wintermads jen ztrácejí čas, za ty 3 týdny budou jen vymýšlet důkazy
Automaticky přeloženo:
Dt100
Elijahanth
Diamant
Elijahanth
před 2 roky
Ale u grotobooku říkají, že jsem obdržel zboží atd. Banka to uvidí a nebude poslouchat... v tomto smyslu se toho opravdu moc dělat nedá.
Automaticky přeloženo:
Elijahanth
Dt100
Stříbro
Dt100
před 2 roky
jaký druh společnosti jsou knihkupectví?
Automaticky přeloženo:
Dt100
Elijahanth
Diamant
Elijahanth
před 2 roky
Online e-knihy, ale samozřejmě jsem je kontaktoval a v e-mailech jsem se trochu unáhlil atd. lol. Jejich vlastní podmínky však uvádějí, že za nepřečtenou knihu lze vrátit peníze do 30 dnů, což jsem uvedl v e-mailech! Je to těžké.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Diamant
před 2 roky
ARCOMET, někdo?
Automaticky přeloženo:
Dt100
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před 2 roky
Podařilo se vám ten email roztřídit? 🙂
Automaticky přeloženo:
Dt100
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před 2 roky
Zajímavý! Opravdu doufám, že dosáhnete výsledku, který chcete! 🙂 vezměte z nich každou korunu!
Automaticky přeloženo:
Dt100
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před 2 roky
Ano! Skvělé, doufejme, že je všichni dokážeme snížit 1:1, myslím, že každý v této skupině, kdo používal Santeda, by je měl a všechna jejich kasina nahlásit britské komisi pro hazardní hry!
Automaticky přeloženo:
ginana1
Stříbro
Materialgirl84
před 2 roky
Dobře, dnes jsem vyzkoušel Musicreverb a Faramp (Mobilium), najdu jen PLATEBNÍ BRÁNU.
Ok I've tried Musicreverb and Faramp (Mobilium) today, just PAYMENT GATEWAY to find.
Faramp is supposed to be mobilium. They replied to me on the [email protected]
Automaticky přeloženo:
před 2 roky
Mnohokrát děkuji
Podařilo se vám získat nějakou náhradu
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
ginana1
Diamant
ginana1
před 2 roky
ještě ne, požádali o vyjádření, ale dám vám vědět
Automaticky přeloženo:
ginana1
Stříbro
Materialgirl84
před 2 roky
ještě ne, požádali o vyjádření, ale dám vám vědět
not Yet they’ve asked for statement, but I’ll let you know
Automaticky přeloženo:
před 2 roky
Aha, dobře
Teď jsem jim poslal e-mail
Všechny mé vklady v kasinu jsou uvedeny pouze jako faramp
Automaticky přeloženo:
Tiekefnntn
Anonymized668
Stříbro
Anonymized668
před 2 roky
Co potřebuješ. Byl jsem ten, kdo našel paymentz a kontaktoval je jako první. Okamžitě mi pomohli
Automaticky přeloženo:
Tabbbs
Stříbro
před 2 roky
Kdo ví
Smpf*gamingstar
Smpf* toolshaven
Automaticky přeloženo:
Sutton
Tiekefnntn
Platina
Tiekefnntn
před 2 roky
Ano, následoval jsem vás a vrátil jsem vám peníze
Automaticky přeloženo:
Anonymized668
Tiekefnntn
Zlato
Tiekefnntn
před 2 roky
Stále tvrdí, že nemohou najít platby. Ukazují se jako helpersm London a visiola easy Courses Ltd.
Poslal jsem bankovní výpisy a údaje o kartě, ale stále zjevně žádná stopa a začínám být velmi vystresovaný
Automaticky přeloženo:
Sutton
Anonymized668
Platina
Anonymized668
před 2 roky
Ze zájmu jsi vůbec poslal email helpersm pro. Když jsem poslal e-mail paymentz, poslal jsem jim také e-mail ve stejnou dobu. Nikdy jsem nedostal odpověď, ale dostal jsem peníze a poslal jsem stejné podrobnosti jako vy