Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 142)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 142)
Nakonec @awintura_online nezaplatil 237 000 $, zvu vás ke kontrole jejich sociálních sítí, ke kontrole všech stížností na podvody, doufám, že jsou přidány na černou listinu, jsou to platforma s 8 měsíci podvodů.
Pro podání zpětného zúčtování stačí zaslat e-mail obchodníkovi (zboží nepřijato nebo zrušení objednávky). A pokud vám neodpoví, můžete to uvést ve formuláři zpětného zúčtování.
Nemohu získat zpětná zúčtování, protože jedna společnost řekla bance, že jsem obdržel věci a musel jsem poskytnout falešné stvrzenky atd. Pokud se to stane znovu, mohu nechat svůj účet uzavřít
Právě jsem požádal o vrácení poplatku proti pixelum.io, řekl jsem, že jsem od nich nedostal žádnou službu. Řekli, že jsem přinesl nft art, ale přesto to nemohou dokázat, jsou to idioti
No evidentně něco bance neukázal, protože banka řekla, že obchodník poskytl důkazy! Jaké máte důkazy? Dejte mi vědět, jak se vám daří 🙂 s kým bankujete, já jsem natwest
Určitě bych dal údaje o kreditní kartě, ale jen prvních šest číslic a poslední čtyři. Někdy dostanete náhradu. Zablokujte kartu a požádejte o novou; refundace funguje i na zablokovaných kartách.
Revolut odmítl mé zpětné zúčtování, původně se jim vrátil minulý týden se všemi důkazy, které tyto společnosti propojovaly a prokazovaly, že jsem od obchodníka nic nekoupil a mám důkaz o tom, že lžou, což ukazuje, že jsem od nich neobdržel žádné zboží ani službu a oni zpracovala zpětné zúčtování. Teď už jen čekat, zda obchodník odpoví.
Banka vám musí sdělit, jaké důkazy proti vám má, vy máte právo důkazy zpochybnit. Můj důkaz je, že u obchodníka nemám účet, a proto jsem jeho služby nikdy nemohl využít.