Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 365)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 365)
Dnes ráno mi GOLDUK vrátil peníze. Vím, kdo jsou zpracovatelé plateb, ale zatím to nemůžu sdělit, protože čekám na další vrácení peněz a nechci to ohrozit.
I got refunded by GOLDUK this morning. I know who the payment processors are but can’t share yet as I am waiting for more refunds and don’t want to jeopardise it
Automaticky přeloženo:
před 4 týdny
Dobrý den! Můžete nám prosím sdělit nějakou webovou stránku nebo kontaktní osobu, protože moje banka mi dala 10 dní na to, abych je kontaktovala. (Golduk). Můžete mě prosím kontaktovat na? [email protected]
Hello! Can you give us any website or tell us who contact because my bank give me 10 days to contact them. (Golduk). Can you please contact me on. [email protected]
Nevrací mi peníze, vytvořili falešné peněženky a vydávali je za uživatele jejich platformy, i když pro vklad je nutné se ověřit. Platbu provedl bankovním převodem přes nějakou společnost. Myslel jsem si, že jde o platbu kartou, ale zdálo se mi to jako bankovní převod přes OpenPayd přímo k nim.
Won't refund me they created fake wallets and made out I used their platform when to even deposit you have to verify yourself. They went through a company for a bank transfer. I thought it was a card payment and it appeared as a bank transfer through openpayd directly to them.