Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 342)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 342)
Můj spor začal ve čtvrtek a ještě jsem nic nedostal/a zpět? Znamená to, že mi peníze nevrátí a místo toho vytvoří falešné dokumenty, aby spor vyhráli? 😅😭
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Diamant
před 5 měsíci
Večer všem,
Podařilo se někomu získat informace o TEQCORSE/TEQCORE??
Už se někomu podařilo úspěšně vrátit peníze přímo od nich?
Pokud mi někdo může pomoci a já dostanu peníze zpět, budu více než ochoten zaplatit velkou odměnu 😀
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Platina
před 5 měsíci
Má někdo corebas?
Automaticky přeloženo:
Al1nu7zu01
Platina
před 5 měsíci
Dobrý den, máte nějaké novinky ohledně Bluhuntu v Londýně?
information for EUFLOPQI would be much appreciated if you’ve still got it please?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Ahoj Luku, informace už jsou tady, quicktransfer.co, ale upřímně jsem si myslel, že to bylo zpracováno přes walletto, ale tam píšou, že to tak nebylo, takže se vracím k rýsovacímu prknu 😫
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Utbmitchy
před 5 měsíci
Má někdo corebas?
Does anyone have corebas?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Hledám je dva, pokud je najdete, dejte nám prosím vědět.
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Diamant
před 5 měsíci
Zjistil jsem, kdo je zpracovatelem všech obchodníků v Dota2store/DigitPlaystore.
(Livante s.r.o. a Asortiz s.r.o.)
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Sabine1984
Diamant
Sabine1984
před 5 měsíci
Máte e-mailovou adresu?
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Anonymized954
před rokem
Obdržel jsem všechny své refundace od společnosti Destream. Někdo sem před týdny zveřejnil e-maily kyperské policie a dalších lidí, tak jsem jim jeden poslal a fungovalo to
I received all of my refunds from Destream. Someone posted on here weeks ago the emails of Cyprus police and other people so I sent one to them and it worked
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Kde je ta policie?
Automaticky přeloženo:
Loo76
Org1991
Diamant
Org1991
před 5 měsíci
Nevím, co je Digfra.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
před 5 měsíci
MasterCard má tedy seznam všech registrovaných platebních procesorů.
Prostě jim všem napíšu e-mail 😂
Věnujte si nějaký čas.
Takže platební procesory... zpracovávají platby pro prostředníka (popis v našich bankách)
Pak se prostředník přesune do kasin.
Prostě se jich zeptám, jestli jsou údaje o mé maskované pánvi v jejich systému, a aby za mě kontaktovali obchodníka (prostředníka) nebo mi poskytli své kontaktní údaje.