před 2 dny

Bez iPhonu - šel jsem do nastavení - Safari a dolů na export.
Ale vůbec nevím, na co se dívám...
No iPhone - I went to settings - safari and down to export.
But I don't totally know what I'm looking at....
OdpovědětCitovat0
Rodcah, jsem si skoro na 99% jistý, že je to https://payadmit.com/. Moje banka mi odmítla reklamaci, protože tvrdí, že peníze obdrželi, ale nejsou konečným obchodníkem. Něco podobného se mi stalo s Payverem. Všechno tedy nasvědčuje tomu, že se jedná o Payadmit. Dnes jsem jim napsal, jestli budu mít štěstí, a oni odpověděli.
Je to debetní nebo kreditní karta Mastercard nebo Visa?
Máte zapnutý blok hazardních her, abyste nemohli hrát hazardní hry?
Kreditní karta; automatické vrácení peněz, protože hazardní hry s kreditními kartami jsou ve Spojeném království nelegální.
Debetní karta Visa; pokud máte na kartě blokaci hazardních her, tyto transakce splňují kritéria pro vrácení peněz ve výši 12,7.
Debetní karta Mastercard; Jste v háji, pokud ve svém bankovním týmu pro řešení sporů nenajdete sympatického člena personálu.
Pokud vaše banka nevyhoví a nezačne proces storna, podejte stížnost a poté se obraťte na veřejného ochránce práv.
V tomhle vlákně je spousta informací o metrikách, ale je to neuvěřitelně roztříštěné. Není tam žádný TLDR, takže si to budeš muset dát dohromady sám.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.