Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 267)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 267)
hey how did you find the address? was it on your statement?
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Na Revolutu se můžete podívat, odkud transakce pochází, a systém pingnul přesnou adresu. Pak už jsem musel vyloučit všechny firmy, dokud jsem nenašel tu pravou.
Mohu potvrdit, že Payop/transferop se ve Spojeném království zdá být zakázaný. Je tohle způsob, jak vůči nim uplatnit nárok? Má někdo úspěch? Něco je muselo vyděsit.
Can confirm that Payop/transferop seems banned in the UK. Is this a path to be able to claim against them? Anyone with success? Something must have spooked them.
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Jsou automaticky blokovány na Revolutu do doby, než proběhne bezpečnostní kontrola, ale stále je lze platit. Myslím, že je blokují i jiné banky.
Pokud jde o Vaši žádost o vrácení peněz, naše stanovisko zůstává nezměněno. Musíme znovu potvrdit naše stanovisko a Vaši žádost kategoricky zamítnout, jelikož nebyly prokázány žádné důvody pro smluvní, občanskoprávní ani jinou formu odpovědnosti.
Může mi prosím někdo, komu se podařilo získat zpět peníze, říct, co mám napsat? [email protected] )? Pokud budu úspěšný, rád zaplatím část své refundace (v řádu tisíců)
Také mi Echogold říká, abych si u banky provedl storno platbu, přestože transakce byly provedeny v září 2025 (po uplynutí 120denní lhůty). Mohu i tak podat žádost o storno platbu?
Na Revolutu se můžete podívat, odkud transakce pochází, a systém pingnul přesnou adresu. Pak už jsem musel vyloučit všechny firmy, dokud jsem nenašel tu pravou.
On Revolut you can look at where a transaction has come from and it pinged the exact address. It was then a job of ruling out each business there until I found the one.