Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 241)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 241)
Vidím, že Palwallet mi trvalo den, než mi poslal e-mail s potvrzením vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
ajb4
Stříbro
před 6 měsíci
Ahoj,
Mám dotaz na lidi, kteří mohou v této situaci podat žádost o vrácení peněz u své banky.
Transakce byla zpracována pod obchodním názvem, který transparentně neodráží hazardní služby.
Pro zpracování vkladů do online kasina bylo použito několik nesouvisejících deskriptorů obchodníků třetích stran.
Na účtu v kasinu není viditelná historie vkladů a formálně jsem si vyžádal úplné informace o obchodníkovi a rozpis transakcí, které mi však nebyly poskytnuty.
Tuto transakci zpochybňuji z důvodu uvedení obchodníkem v omyl a nedostatku transparentnosti ohledně skutečně poskytnuté služby.
Automaticky přeloženo:
AZGBG
Zlato
před 6 měsíci
KONEČNĚ jsem od Kryptonimu dostal peníze zpět, i když se ze všech sil snažili, aby mi je nevrátili. Nakonec se mi to podařilo.
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
AZGBG
Platina
AZGBG
před 6 měsíci
To je skvělé, ale jak jsi to proboha dokázala?! Způsobili mi spoustu trápení, ale peníze mi nevrátili 😫