Ahoj, už nějakou dobu sleduji toto fórum. Pokud jde o vaše transakce ve Wintermdse, jak jste přiměli vaši banku, aby znovu zpracovala zpětné zúčtování. Moji označili za podvod a odmítli ji. Kolik transakcí jste provedli s wintermdse a jaké to byly částky, protože moje celkem 4000 £, ale já jsem provedl celkem pouze 5 transakcí. Čekám na odpověď od tamního vyšetřovacího týmu, ale mám důkazy o tom, že hazardní společnost popírá jakýkoli vztah k nim a potvrdila, že nemají žádné spojení s Wintermdse. Získal jsem však svou historii vkladů, která je v souladu s dobou, kdy byly transakce provedeny s hazardní společnost přes wintermdse. Můj problém s hazardní společností vyplynul, když jsem se pokusil provést výběr, který byl několikrát bezdůvodně zamítnut, a nedostával jsem odpověď, jak problém vyřešit. Moje banka byla v této situaci také hrozná a částečně na vině, ale i na mé vině musím nést odpovědnost. Takže si myslíte, že se Wintermdse pokusí říct, že jsem si také koupil umění vzhledem k tomu, že všechny mé vklady byly minimálně 500 GBP, pokud do 2 týdnů neodpoví, prostě se vrátím ke svým bankám a budu znovu požadovat zpětné zúčtování. Už jsem eskaloval na finanční ombudsman za chyby, kterých se moje banka v této situaci dopustila, by přišel pouze o 500 liber místo 4 000 liber. Nejbolestivější na tom je, že odjedu za 3 týdny, by byl sen, který by se měl vyřešit, než nastoupím do letadla.
Automaticky přeloženo: