Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 195)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 195)
Sameee Kontrolovala jsem si e-maily. Pochybuji, že mi vůbec odpoví.
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Elena1233
Diamant
Elena1233
před 7 měsíci
Stejně. Nahlásím je FCA a ICO kvůli narušení KYC a nereagování. Myslím, že prostě posílají KYC šek každému, kdo jim napíše e-mail... nemyslím si, že je to povolené, pokud s nimi ani nemáte transakce.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Elena1233
Sabine1984
Platina
Sabine1984
před 7 měsíci
Určitě. Buďme upřímní, opravdu prošetří transakce a účty všech ve stejný den 🙄 Jediné, co mi dávalo naději, byl fakt, že sídlí ve Spojeném království, a myslela jsem si, že budou dodržovat nějaké zákony, ale asi ne. Dozvíme se to do konce dne!
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Elena1233
Diamant
Elena1233
před 7 měsíci
Jo, myslel jsem si to samé, protože jsou z FCA. Ale teď už je vidět, že to nic neznamená. Už mají omezení od FCA a pořád nemají svou práci v pořádku.
Automaticky přeloženo:
INNA5288
Stříbro
před 7 měsíci
Ahoj
Víte, která z těchto společností spolupracuje s Voltem?
Vrátil Cardaq vůbec někomu peníze? Myslím, že jen jeden člověk řekl, že mu byly vráceny peníze, a asi 6 nebo 7 uvedlo, že jim byla žádost zamítnuta.
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Elena1233
Diamant
Elena1233
před 7 měsíci
V letech 2024 a 2025 jsem obdržel několik vrácených plateb. Odpovědi od Cardaq přišly prostřednictvím Ksenije Blumfelde - vedoucí oddělení zpracování vrácených plateb - [email protected]
Pokud si dobře vzpomínám, napsal jsem jen standardní informace o tom, že finanční prostředky byly nesprávně kódovány a zprostředkovávány jménem nelicencovaného offshore kasina atd.
Vážený/á,
Tímto Vás informujeme, že jsme Váš e-mail obdrželi a vynaložíme veškeré úsilí k prošetření a vyřešení této situace.
Vrácení peněz začneme zpracovávat v pondělí během naší běžné pracovní doby a budeme pečlivě sledovat průběh vašeho případu.
S pozdravem,
Ksenija Blumfelde
Vedoucí zpracování zpětných plateb
Cardaq Limited | Skupina IXXOV
Autorizovaná instituce elektronických peněz FRN
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Platina
před 7 měsíci
Zažil někdo vrácení peněz nebo nějaké informace o následujícím?
EUCSTOLI
EUDOS
EUGITL
DOSET
CSTONLI
DIGITÁLNÍ LIDIUM
TRDMNX
DCT*aiart
SKFN
Vím, že eudos a doset jsou obchody s Dota2 a poslal jsem jim e-mail. Poslal jsem i e-mail, který jsem našel pro DIGITLID a DCT AIART, ale nedostal jsem žádnou odpověď a nemůžu vrátit peníze, protože to bylo na PayPa Mastercard a oni říkají, že jejich reklamace se na to nevztahují.
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Salamasalama
Platina
Salamasalama
před 7 měsíci
Poslal jsem e-mail kasinu Harry, ale nedostal jsem žádnou odpověď, měl jsi štěstí?
Automaticky přeloženo:
Elena1233
Platina
před 7 měsíci
Cardaq mi znovu poslal e-mail s žádostí o další podrobnosti. Některé jsem již poskytl/a.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Elena1233
Diamant
Elena1233
před 7 měsíci
Na co se zase ptají? To je směšné 😂
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Majdkdl
Diamant
Majdkdl
před 7 měsíci
Ne
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Majdkdl
Diamant
Majdkdl
před 7 měsíci
Jsou nejhorší, musel jsem poslat 1000 e-mailů, žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Majdkdl
Diamant
Majdkdl
před 7 měsíci
Pokud najdete digitlid, csstonli atd., dejte mi prosím vědět.
Zkoušel jsi ohledně některého z těchto problémů kontaktovat Spoynta?
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Anonymized1181
Platina
Anonymized1181
před 7 měsíci
Ne, souvisí to nějak?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Majdkdl
Diamant
Majdkdl
před 7 měsíci
Nejsem si 1000% jistý, ale když jsem si některé z nich nechal zpracovat v bance, zobrazovaly se buď jako fiteqhub/paymentIQ, nebo Spoynt (což jsou všechny příbuzné)