Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 189)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 189)
Když posíláte seznam transakcí společnosti Cardaq, po jaké době vám vrátí peníze?
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Anonymized1081
Diamant
Anonymized1081
před 7 měsíci
Jak víš, že každý obchodník s Londýnem je zpracováván přes Cardaq?
Upraveno
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Diamant
DynamoHarry
před 7 měsíci
A u tohoto obchodníka níže jsem ztratil přes 100 000.
Může mi prosím někdo pomoct?
Syvision Varšava
Bloc Londýn
Shtsy Londýn
DellT Londýn
JménoBright
Prosím, pomozte mi, prosím vás 🙁
And i have lost over 100 000 att this merchant below.
Can anybody please help me?
Syvision Warszaw
Blocn London
Shtsy London
DellT London
NameBright
Please help me i am begging you🙁
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Mám teď Shortsyho
A co odpočinek.?
Informace.?
Automaticky přeloženo:
lauren333
danoxleypaypal79
Stříbro
danoxleypaypal79
před 7 měsíci
Ahoj pro koho to bylo a máš prosím email?
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Platina
před 7 měsíci
Teď cardaq požadoval průkaz totožnosti s fotografií a karty. Co to dělají? Určitě je musí nahlásit.
Automaticky přeloženo:
lauren333
Anonymized913
Stříbro
Anonymized913
před 7 měsíci
Můžu prosím dostat tuto informaci 🙂
Automaticky přeloženo:
Elena1233
kristaasle038
Platina
kristaasle038
před 7 měsíci
Už jsi udělal/a KYC?
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Elena1233
Platina
Elena1233
před 7 měsíci
Včera jsem to udělal, pak jsem poslal seznam transakcí, teď si vyžádali fotky bankovních karet.
Automaticky přeloženo:
Elena1233
kristaasle038
Platina
kristaasle038
před 7 měsíci
Hmm, na každého reagují jinak.
Automaticky přeloženo:
lauren333
Anonymized913
Stříbro
Anonymized913
před 7 měsíci
Ahoj, mohl bych prosím dostat e-mail na tohle?
Automaticky přeloženo:
Badger23
DynamoHarry
Platina
DynamoHarry
před 7 měsíci
Na základě výsledků vyhledávání neexistuje žádná významná společnost s výslovným názvem „Syvision Warsaw" s výrazným a výrazným profilem. Výsledky vyhledávání však naznačují několik možností souvisejících s tímto výrazem:
SyVision (International Business Development): Jedná se o konzultační firmu specializující se na mezikulturní management, prodejní strategii a rozvoj trhu, jejíž činnost je často spojena s mezinárodními záležitostmi. Ačkoli se zdá, že sídlí ve Francii (Chatou/Paříž), působí v mezinárodním obchodě a může mít vazby na projekty nebo partnery v Polsku.
Vision Warsaw sp. z oo: Společnost registrovaná ve Varšavě v Polsku, uvedená na adrese Aleje Jerozolimskie 81/12, Varšava, založená v roce 2006.
Varšavská vize (konference): Každoroční mezinárodní konference o přístupnosti a technologiích pro nevidomé, která se koná ve Vědecko-vědeckém centru Copernicus a kterou pořádá Nadace „Szansa – Jesteśmy Razem" a město Varšava.
Smart Vision School (Varšava): Jazyková škola nacházející se na ul. Mokotowska 4/6 ve Varšavě.
Nejpravděpodobnější je, pokud hledáte obchodní subjekt, potenciální chybná interpretace konzultační firmy SyVision (syvision.net) působící v Polsku nebo Vision Warsaw sp. z o.