Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 184)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 184)
Použil někdo právě sumsub od Cardaq k ověření svého profilu?
Je to divné, ale když jsem klikl na odkaz Android, Chrome, Berkel a Rodenrijs, ukázalo se mi, jako bych něco nahrával, a proces jsem ještě nezačal.
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
Elena1233
před 6 měsíci
Ok, díky. Od té doby, co jsem to minulý týden poslal, jsem od nich nic neslyšel.
Ok thanks. I havent heard back from them since I sent it last week
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Pro koho jste žádal o vrácení peněz za MLsys?
Automaticky přeloženo:
Elena1233
svdk9gvg68
Platina
svdk9gvg68
před 6 měsíci
Jen cardaq
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Platina
před 6 měsíci
Může mi někdo pomoct s Pixelsn, Sophií nebo TCHGMS?
Na většinu jsem si stěžoval přes banku, ale mám i pár stížností na kreditní karty.
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
Elena1233
před 6 měsíci
Jen cardaq
Just cardaq
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Za jaké popisy žádáte o vrácení peněz?
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Diamant
před 6 měsíci
Syvision
DellT
Štsy
PROSÍM, pomozte nám s tímhle 3.
Automaticky přeloženo:
Elena1233
svdk9gvg68
Platina
svdk9gvg68
před 6 měsíci
MLSys a imgvibes
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
INNA5288
Diamant
INNA5288
před 6 měsíci
Myslím, že Eduntage, Vision Spero, Script Spot, Byte Lab, Vision Print a Apparetpr se dívají zpětně na to, kdy jsem jim psal e-maily a co jsem uvedl ve výpisu.
Automaticky přeloženo:
Sarahlewis
Stříbro
před 6 měsíci
Ahoj lidi, zajímalo by mě, jestli někdo v poslední době má nějaké novinky ohledně Swipez? Těžko se jich loučím, protože jich mám tak dost.
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Salamasalama
Diamant
Salamasalama
před 6 měsíci
Divný, to jsem já... právě jsem to použil. To je špatné, že zobrazují moje informace ve formuláři.