Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 183)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 183)
Dostal jsem stejnou kartu, mám Mlysys, poslal jsi jim nějaké další? Neodpověděli mi po odeslání transakcí. Zkoušel jsem to s nimi měsíce a nic jsem nedostal. Je divné, že teď začali vracet peníze.
I got the same 1, I have Mlysys did you send them any others? They didn’t reply after I sent the transactions over, iv tried with them for months and didn’t get anything it’s weird they have started refunding now.
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Já vím! V pátek jsem měl splatnost vrácení peněz od MLSYS, ale až teď mi je vrátili, tak se ptám, jestli už peníze vrátili.
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
Cocohibs1
před 7 měsíci
Já vím! V pátek jsem měl splatnost vrácení peněz od MLSYS, ale až teď mi je vrátili, tak se ptám, jestli už peníze vrátili.
I know! I had mlsys chargebacks due up on friday but just got refunded now so i wonder if they have issued refund
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Bylo to včera, co jsi poslal ty transakce? Banka mohla dostat oznámení, že se chystá vrácení peněz, takže jsem peníze právě uvolnil, šťastné dny, zkusil jsi jim poslat nějaké další, nebo jen MLsys? Já jsem jim poslal Imgvibes, tak uvidíme, jestli se to vrátí.
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Cocohibs1
Diamant
Cocohibs1
před 7 měsíci
Jak se vám podařilo získat vrácení peněz od Mlysys, kontaktovali jste je přímo? Pokud ano, jaké máte kontaktní údaje? Předem děkuji.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
svdk9gvg68
před 7 měsíci
Bylo to včera, co jsi poslal ty transakce? Banka mohla dostat oznámení, že se chystá vrácení peněz, takže jsem peníze právě uvolnil, šťastné dny, zkusil jsi jim poslat nějaké další, nebo jen MLsys? Já jsem jim poslal Imgvibes, tak uvidíme, jestli se to vrátí.
Was it yesterday you sent the transactions over? The bank might have had notification the refund was coming so just released the funds, happy days, did you try send them any others or just MLsys, I sent them Imgvibes so see if that comes back
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Jo, bylo to včera. Poslala jsem imgvibes a inceunion... uvidíme, jestli dnes vrátí peníze 😂
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Platina
Pyne1688
před 7 měsíci
Jak se vám podařilo získat vrácení peněz od Mlysys, kontaktovali jste je přímo? Pokud ano, jaké máte kontaktní údaje? Předem děkuji.
How did you manage to get a refund from Mlysys did you contact them directly. If yes what contact details do you have please?? Thanks in advance
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Hej, ne, já jsem podal žádost o storno platbu.
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Cocohibs1
Diamant
Cocohibs1
před 7 měsíci
Máte prosím kontakt na imgvibes?
Automaticky přeloženo:
Elena1233
Cocohibs1
Platina
Cocohibs1
před 7 měsíci
Vrací vám peníze jen proto, že vaše banka podala žádost o storno poplatky, protože jsem o storno nepožádal a nic jsem neobdržel.